THY Kabin Memuru Psikiyatri Elenme Sebebi Mi

• Konbuyu başlatan fatih35
  • Başlangıç tarihi
F

fatih35

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben daha önce devlet hastanesinde psikiyatri bölümüne gittim,bir seans ve direkt ilaç yazdı ve o ilacı da aldım ama bir daha hiç gitmedim ve herhangi bir tanı da verilmedi. Bu durum kabin memurluğunda elenmeme sebep olur mu, benzeri bir durum yaşayıp geçen ve ya kalan var mı?

M

Milayk615

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben daha önce devlet hastanesinde psikiyatri bölümüne gittim,bir seans ve direkt ilaç yazdı ve o ilacı da aldım ama bir daha hiç gitmedim ve herhangi bir tanı da verilmedi. Bu durum kabin memurluğunda elenmeme sebep olur mu, benzeri bir durum yaşayıp geçen ve ya kalan var mı?
Bildiğim kadarıyla sorun olmayacak benim de öyle bir durumum var hatta ilacı alırsan sorun olmuyor diye biliyorum. Ben ilacı da almamıştım bakıcaz

F

fuzdriel

HavaPersonel.Com
thy gibi büyük devlet kurumlarında çalışmak isteyen kişiler için, bu tür psikiyatrik tedavileri özel kliniklerde almakta fayda var. özel psikiyatriler e nabıza girmediği için bir sorun olmuyor. Büyük ihtimalle sağlık kontrolünde sebebi sorulacaktır.

F

fatih35

HavaPersonel.Com
thy gibi büyük devlet kurumlarında çalışmak isteyen kişiler için, bu tür psikiyatrik tedavileri özel kliniklerde almakta fayda var. özel psikiyatriler e nabıza girmediği için bir sorun olmuyor. Büyük ihtimalle sağlık kontrolünde sebebi sorulacaktır
Eskiden işte bilemedim ki böyle bir durumda kalacağımı, teşekkürler cevap için

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Son 3 yil icinde gittiysen direk elenme sebebi yayinladiklari ilanda yaziyor son 3 yil icerisinde psikaytr servisine gitmis kisilerin basvurmasi uygun degildir diye

F

fatih35

HavaPersonel.Com
Son 3 yil icinde gittiysen direk elenme sebebi yayinladiklari ilanda yaziyor son 3 yil icerisinde psikaytr servisine gitmis kisilerin basvurmasi uygun degildir diye
Anladım,teşekkürler.

Konuyu okuyanlar;