E
endi
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,şimdiden buraya bu konuyu açmak istedim Kabin memuru (kadın) ingilizce sınavı sonrası olumlu/olumsuz dönüş alan varsa buraya belirtebilir mi
Bana da henüz bi mail gelmemişMerhaba arkadaşlar,şimdiden buraya bu konuyu açmak istedim Kabin memuru (kadın) ingilizce sınavı sonrası olumlu/olumsuz dönüş alan varsa buraya belirtebilir mi
Evet yerinde ingilizce sınavı olacak. Ona da mutlaka çalışın.Genel merkez sınavı olacak mı? Yoksa direkt mülakat mı ? olumlu gelenler cevaplayabilir mi
Olumlu maili gelen kişilere direkt mülakat daveti gitmiş. Yerinde İngilizce sınavı geçmiyor mailde. Sanırım kalkmışEvet yerinde ingilizce sınavı olacak. Ona da mutlaka çalışın.
mülakat ne zamanmışOlumlu maili gelen kişilere direkt mülakat daveti gitmiş. Yerinde İngilizce sınavı geçmiyor mailde. Sanırım kalkmış
Bu sabah mail geldi olumlu sonuclanmis
Yerinde mülakat diye belirtilmemiş. Aynen şöyle yazıyor " Sonraki aşamamız olan mülakat aşamalarına davet edilmenize yönelik olarak aşağıdaki belirtilen belgeleri 08 Eylül 2023 Cuma günü saat 23:00’a kadar..." Belgeleri yüklemem gerektiğini yazmışlar sadeceYerinde İngilizce sınavdan bahsediliyor mu? Yoksa direkt mülakat daveti mi geldi ?
Olumlu mail geldi bana da sabahBana da henüz bi mail gelmemiş