THY Kabin Memuru Online İngilizce Mülakat Sonuç

reactive

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Benim sonucum olumlu geldi. Başvuru sırasına göre kurul mülakatına çağıracaklarmış.

Ancak benim e nabız geçmişimde egzama bulunuyor. Şuan kontrol altında ve görünürde bir şey yok. Bu geçmişteki kayıt sağlık elemesinde bana sorun yaşatır mı?

Mülakat ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz.

hushas67

HavaPersonel.Com
tebrik ederim. mülakat tarihiniz neydi acaba kaç gün sonra yanıt geldi

hushas67

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim. Mülakat tarihi henüz belli değil. 'Mülakat süreçlerimizin 2025 ilk çeyreği sonuna kadar sürmesi öngörülmekte olup mülakat planlamaları ve davetler, başvuru sırasına göre yapılacaktır. Bundan dolayı, başvuru sıranız doğrultusunda bekleme durumu sözkonusu olacaktır.' Şeklinde bir bilgilendirme geçilmiş.
Online mülakat tarihinizi sormak istemiştim

UmutAvt

HavaPersonel.Com
Değerlendirme anketi geldi mi size acaba sabah ?

sametbalci

HavaPersonel.Com

Benim sonucum olumlu geldi. Başvuru sırasına göre kurul mülakatına çağıracaklarmış.

Ancak benim e nabız geçmişimde egzama bulunuyor. Şuan kontrol altında ve görünürde bir şey yok. Bu geçmişteki kayıt sağlık elemesinde bana sorun yaşatır mı?

Öncelikle hayırlı olsun sürecin geri kalanında başarılar dilerim. Sınavınız genel olarak nasıl geçmişti ? sorulara ortalama ne kadar süre cevap verdiniz. Hepsine uzun uzun cevaplar mı ? Ben de 9 ' unda girdim hala bir mail alamadım.

cleverman6

HavaPersonel.Com
Benim mülakatım genel olarak iyi geçmişti ve 2 dakikayı kullanmıştım 5 soruda, 8 temmuzda saat 3 gibi girmiştim ama halen bir mail almadım

Bir de 5 farklı kişiyle konuştum onlarında mülakakatı gayet iyi geçmesine rağmen mail almamışlar henüz ilginç gerçekten

sametbalci

HavaPersonel.Com
Benim mülakatım genel olarak iyi geçmişti ve 2 dakikayı kullanmıştım 5 soruda, 8 temmuzda saat 3 gibi girmiştim ama halen bir mail almadım

Bir de 5 farklı kişiyle konuştum onlarında mülakakatı gayet iyi geçmesine rağmen mail almamışlar henüz ilginç gerçekten
Aynı şekilde 12 temmuzda girene mail atmışlar fakat bana gelen bi şey yok. Bakalım sistem nasıl işliyor hiç bi fikrimiz bilgimiz yok. Bekleyeceğiz.

flightcindy

HavaPersonel.Com

Merhaba bana anket maili geldi sonuçla ilgili
Online İngilizce Video Mülakatı Değerlendirme Anketi diye geldi sizede geldimi olumlu ya da olumsuz bir şey yazmıyo katılım için teşekkür ederiz falan diyor sonuç mailimi bu bende 8 temmuzda girmiştim

eren5288

HavaPersonel.Com
arkadas bana mülakat maili bile gelmedi millete sonuçlar gidiyor şaka mı.

DexterMorgan

HavaPersonel.Com
arkadas bana mülakat maili bile gelmedi millete sonuçlar gidiyor şaka mı.
Ortada planlanan bir süreç var ve buna göre ilerleniyor :) sonuçları gelen kişiler mülakata ilk haftta giren kişiler bunlardan bir taneside benim hala bana da sonuçla alakalı bir mail gelmedi ama hhheyecan yapıcak bir şey yok olumlu-olumsuz illa ki mail gelecektir.

Sizede mülakat maili bu hafta itibariyyle ggelir

flightcindy

HavaPersonel.Com
Ortada planlanan bir süreç var ve buna göre ilerleniyor :) sonuçları gelen kişiler mülakata ilk haftta giren kişiler bunlardan bir taneside benim hala bana da sonuçla alakalı bir mail gelmedi ama hhheyecan yapıcak bir şey yok olumlu-olumsuz illa ki mail gelecektir.

Bazılarına anket sonuç (olumlu) maili gelmiş
Bana mesela sadece anket acaba sadece geçenlere mi hemen sonuç maili atıyolar

DexterMorgan

HavaPersonel.Com
Bazılarına anket sonuç (olumlu) maili gelmiş
Bana mesela sadece anket acaba sadece geçenlere mi hemen sonuç maili atıyolar
Bana da sabahhh 8.40 larda anket maili gelmiş ama daha sonrasında bir şey yok. Dediğiniz gibi de olabilir terside olabilir. Göreceğiz ne olduğunu.

cleverman6

HavaPersonel.Com

Ben 8 temmuz saat 3 gibi girdim iyi geçmesine rağmen halen mail gelmedi

DexterMorgan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar gerilmeye gerek yok olmazsa olmaz olursa olur dünyanın sonu değil bu süreç ama şurada kendinizi bu derece kasmanız bence kendiniz için iyi değil. Akışına bırakın.

Konuyu okuyanlar;