THY Kabin Memuru Mülakat Sonrası Sonuç Bekleyenler

• Konbuyu başlatan ddemsx
  • Başlangıç tarihi
D

ddemsx

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Lütfen sadece mülakata giren arkadaşlar yazsın. Buna benzer başlık altında her şey konuşulmuş boy-kilo-ingilizce gibi. Bu konuların başka başlıkları zaten mevcut oraya yazabilirsiniz.

*Ne zaman mülakata girdiniz?

*Cevap geldi mi? Geldiyse ne kadar süre sonra geldi?

*Başka tanıdıklarınızdan olumlu veya olumsuz dönüş alan var mı?

S

subborn

HavaPersonel.Com
Merhaba,
21 ağustosta girdim. Kurul mülakatı sonrası haber bekliyorum.
benden bir hafta önce girenlerin bir kısmına dönüş olmuş forumdan öğrendiğim kadarıyla benimle aynı hafta girenler ile ilgili bir duyum almadım.

S

subborn

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Lütfen sadece mülakata giren arkadaşlar yazsın. Buna benzer başlık altında her şey konuşulmuş boy-kilo-ingilizce gibi. Bu konuların başka başlıkları zaten mevcut oraya yazabilirsiniz.

*Ne zaman mülakata girdiniz?

*Cevap geldi mi? Geldiyse ne kadar süre sonra geldi?

*Başka tanıdıklarınızdan olumlu veya olumsuz dönüş alan var mı?
Siz girdiniz mi girdiyseniz ne zaman girdiniz ve dönüş aldınız mı yada duyum aldınız mı

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
26 agustosta girdim cuma gunu 15 is gunu dolmus olacak. Umarim bekleyen herkese en kisa zaman icinde donerler.

M

mrv2890

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de 21’inde girdim mülakatlara. Henüz dönüş almadım, aynı gün girenlerden de dönüş alan duymadım.

U

uaemre35

HavaPersonel.Com
Ben 13 Ağustos tarihinde kurul mülakatına girdim. Bana 15 iş günü denmişti fakat hâlâ ne bir mesaj ne bir e-posta ile geri dönüş alamadım.

F

flowerrr

HavaPersonel.Com
13 Ağustosta girdim ben de dönüş almadım benle beraber girip olumlu dönüş alan var.

P

personaldump

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese,

Haftalardır forumu okuyorum belki bir bilgi alabilirim diye ama hep aynı şeyler dönüyor. Ben benimkini yazayım belki bir fikri olan cevap verir ya da ben birilerine fikir olurum diye kaydoldum bugün.

Sürecim Haziran'da başladı. En son 7 Ağustos'ta mülakata girdim. 8:30 grubundaydım. 2 haftaya dönüş olur dediler. Benimle aynı hafta girip 2 hafta içinde olumlu dönüş aldığını söyleyen de oldu, bir ay içinde olumsuz dönüş aldım diyen de oldu. Bana hiçbir bilgi ulaşmadı. Kurul mülakatım da iyi geçmiş gibiydi. İngilizcem C2'dir. IELTS hocasıyım zaten ve band 9'um var. Kurulda da doğal ve rahattım. Ancak hala dönmemelerini olumsuz bir ibare kabul ediyorum.

S

sametbalci

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese,

Haftalardır forumu okuyorum belki bir bilgi alabilirim diye ama hep aynı şeyler dönüyor. Ben benimkini yazayım belki bir fikri olan cevap verir ya da ben birilerine fikir olurum diye kaydoldum bugün.

Sürecim Haziran'da başladı. En son 7 Ağustos'ta mülakata girdim. 8:30 grubundaydım. 2 haftaya dönüş olur dediler. Benimle aynı hafta girip 2 hafta içinde olumlu dönüş aldığını söyleyen de oldu, bir ay içinde olumsuz dönüş aldım diyen de oldu. Bana hiçbir bilgi ulaşmadı. Kurul mülakatım da iyi geçmiş gibiydi. İngilizcem C2'dir. IELTS hocasıyım zaten ve band 9'um var. Kurulda da doğal ve rahattım. Ancak hala dönmemelerini olumsuz bir ibare kabul ediyorum.
Merhaba, sonucu görmeden asla olumsuzluğa kapılmayın. 9 temmuzda video mülakata girip 29 ağustosta olumlu mailini aldım. Hala belge yükleme maili dahi gelmedi fakat sabırla beklemeye devam ediyorum. Elbet benim de sıram gelip kurul mülakatına gireceğim. Süreç anladığım kadarı ile yavaş işliyor. Detaylıca incelediklerini düşünüyorum. Kurul mülakatı da güzel geçtiyse bu sürede stres olumsuz düşünce yapmamanızı öneriyorum. Olucağı var ise her türlü olur. Geç olsun güç olmasın.

P

personaldump

HavaPersonel.Com
Merhaba, sonucu görmeden asla olumsuzluğa kapılmayın. 9 temmuzda video mülakata girip 29 ağustosta olumlu mailini aldım. Hala belge yükleme maili dahi gelmedi fakat sabırla beklemeye devam ediyorum. Elbet benim de sıram gelip kurul mülakatına gireceğim. Süreç anladığım kadarı ile yavaş işliyor. Detaylıca incelediklerini düşünüyorum. Kurul mülakatı da güzel geçtiyse bu sürede stres olumsuz düşünce yapmamanızı öneriyorum. Olucağı var ise her türlü olur. Geç olsun güç olmasın.
Olumlu dönüş için sizi tebrik ederim. Umarım süreç gönlünüze göre işler. Ben de biraz sabırsızlandım sanırım istemeden. Ama dediğiniz gibi, kurumdan dönüş olmadan tam manasıyla bilemeyiz.

D

decisionheight

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de aynı gün/aynı gruptaydım, bana da henüz bir dönüş yapılmadı. ÇevİK'e sorduğumda kabin memuru mülakat sonuçlarının açıklaması ortalama 1 ay sürmektedir diye bir otomatik mesaj atıyor fakat benim pek ümidim kalmadı açıkçası, kuruldaki yetkili beyefendi 2 hafta içinde açıklanır demişti çünkü.
Merhaba herkese,

,

S

sametbalci

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de aynı gün/aynı gruptaydım, bana da henüz bir dönüş yapılmadı. ÇevİK'e sorduğumda kabin memuru mülakat sonuçlarının açıklaması ortalama 1 ay sürmektedir diye bir otomatik mesaj atıyor fakat benim pek ümidim kalmadı açıkçası, kuruldaki yetkili beyefendi 2 hafta içinde açıklanır demişti çünkü.

,
Merhaba, yukarıda yazdığım şey siz için de geçerli. video mülakat sınavından 2 hafta sonra da olumlu alan oldu, benim gibi 50 gün sonra da olumlu alan oldu. Mülakatınız iyi geçtiyse olumsuz düşünceye girmenize gerek yok. Hayırlısı olsun hakkınızda bu süreçte stres yapmaya hiç gerek yok gördüğünüz gibi sürecin nasıl işlediğini kimse bilmiyor. O yüzden bol bol sabır diliyorum tüm bekleyen arkadaşlara.

P

personaldump

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese,

az evvel sonucum olumsuz olarak ulaştı. Herkese süreçlerinde başarılar dilerim.

D

decisionheight

HavaPersonel.Com
Az önce olumsuz dönüş aldım. Herkese teşekkürler & bol şans

S

sametbalci

HavaPersonel.Com
S

subborn

HavaPersonel.Com
Hayatınızda başarılar dilerim arkadaşlar. İyi dilekleriniz için de teşekkürler. Kurul ve ingilizce mülakat için verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir ?
Ben size seve seve tavsiye veririm ama bu başlık altından sadece kurul mülakatına girip dönüş bekleyenler ile ilgili yazışma yapılıyor. Diğer başlıktan yazarsanız size dönüş yapayım

D

decisionheight

HavaPersonel.Com
online ingilizce sınavından mı yoksa kurul mülakatından mı olumsuz aldınız?
Kurul mülakatı sonucu.

Gayet güzel bir kurul mülakatı olmuştu, kendimi ve hedeflerimi gayet iyi açıkladığımı düşünüyorum, kuruldaki 3 kişiden 2'sinin jest ve mimikleri de bunu destekler nitelikteydi. Gönderdikleri mailde kabin memuru adaylarının sahip olması gereken becerileri sıralamışlar fakat yaklaşık 10-15 dk süren kurul mülakatında bu becerilere sahip olup olunmadığını anlayacak ne sorular sordular ne de vakitleri vardı. Neye göre değerlendirme yaptıklarını çok merak ediyorum, kurul mülakatları ve icra kurulu hakkındaki söylentilerin doğru olduğuna inanmak istemiyorum çünkü.

2 hafta içinde açıklanacağını söyleyip 36.günde dönüş yapmaları gerçekten hiç hoş değil. Aynı durum Take-Off Jr. 2024 sürecinde de oldu.
Şehir dışından gelen, ulaşıma ve konaklamak için masraf yapan birçok aday var. Süreç İK tarafından hiç profesyonelce yönetilmiyor.
Lots of room for improvement, not a single step to make one maalesef.

Konuyu okuyanlar;