THY Kabin Memuru Mülakat Hk.

• Konbuyu başlatan WayneWalker
  • Başlangıç tarihi
W

WayneWalker

HavaPersonel.Com
Merhaba ,
23.09 Pazartesi günü boy-kilo-dövme izi , yüz yüze ingilizce ve kurul mülakatına gireceğim . Bugüne kadar girmiş olan arkadaşlardan ricam süreçlerden bahseder misiniz ? Özellikle inglizce ve kurul mülakatı nasıl ilerliyor , ne gibi sorular soruluyor , nelere dikkat etmeliyiz ?

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Merhaba ,
23.09 Pazartesi günü boy-kilo-dövme izi , yüz yüze ingilizce ve kurul mülakatına gireceğim . Bugüne kadar girmiş olan arkadaşlardan ricam süreçlerden bahseder misiniz ? Özellikle inglizce ve kurul mülakatı nasıl ilerliyor , ne gibi sorular soruluyor , nelere dikkat etmeliyiz ?
Hocam ne zaman cagirdilar sizi?

North55

North55

HavaPersonel.Com
Merhaba ,
ben de merak ediyorum

F

flyincarpet

HavaPersonel.Com
11 eylül çarşamba günü kurul mülakatına girdim. İngilizce mülakatı sohbet şeklinde geçiyor daha çok. CV hakkında sorular geliyor. Kurul mülakatında aslında klasik herkesin tahmin edebileceği sorular soruyorlar genelde. Neden kabin memuru olmak istiyorsunuz, bu mesleği yapabileceğinizi düşünüyor musunuz gibi

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
28 ağustosta online ingilizce mülakat aşamasından olumlu maili aldım , bu salı günü de mülakat davet maili tarafıma iletildi hocam .
Aynı tarihte dönüş yapıldı bana da davet yapılmadı henüz..

K

kplnn9955

HavaPersonel.Com
kişilik envanteri maili aldınız mı arkadaşlar? Alıp girdiyseniz nasıl oluyor bilgi verecek varmı mülakat öncesi

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
11 eylül çarşamba günü kurul mülakatına girdim. İngilizce mülakatı sohbet şeklinde geçiyor daha çok. CV hakkında sorular geliyor. Kurul mülakatında aslında klasik herkesin tahmin edebileceği sorular soruyorlar genelde. Neden kabin memuru olmak istiyorsunuz, bu mesleği yapabileceğinizi düşünüyor musunuz gibi
Merhaba kurul davet maili için ayrıca sms geliyor mu

W

WayneWalker

HavaPersonel.Com
Bende 2 agustos girdim ancak henüz davet maili almadım size ayrıca sms de geldimi acaba
Evet hem sms hem email aldım . Benden daha önce giren ve olumlu maili alan arkadaşıma da henüz mülakat davetine dair herhangi bir şey gelmedi

K

kazablanka

HavaPersonel.Com
Merhaba lütfen 2 mulakat içinde detaylı bir yazı paylaşabilir misiniz?

F

flyincarpet

HavaPersonel.Com
Merhaba lütfen 2 mulakat içinde detaylı bir yazı paylaşabilir misiniz?
Merhaba, kendi edindiğim deneyimi detaylandırabilirim tabi.

3 farklı ingilizce mülakat odası var. Sırayla verilen dosyalardan içeri alım yapıyorlar. İngilizce mülakat tam olarak sohbet şeklinde geçiyor. Günlük şekilde konuşup anlaşabilen herkesin geçebileceğini düşünüyorum. En azından kendim için konuşacak olursam çok fazla zorladıklarını görmedim. Daha çok cv ve tecrübeleriniz varsa gittiğiniz ülkeler vs şeklinde ilerliyor. Akıcılığa ve kendinizi ifade edişinize baktıklarını düşünüyorum.

Kurul mülakatında 3-4 kişili bir kurul oluyor. 2 kurul odası var sanırım. Aynı şekilde sırayla içeri giriyorsunuz. Tamamen türkçe olan bir mülakat. Kurul mülakatı yine cvniz üzerinden ilerliyor. Daha çok neden bu mesleği yapmak istediğinize ve bu meslek için uygun olup olmadığınıza bakılıyor aslında. Aynı soruyu birkaç kez sorarak psikolojinizi ölçebilirler. Bana yapıldığından biliyorum:) Herkese farklı şekilde soru gelebilir cv üzerinden. Bence basit şekilde neden thy ve neden kabin memurluğu gibi sorulara güzel bir cevap hazırlamak gerekiyor. Kalan sorular sizin deneyimlerinizle ilgili olacaktır.

F

furkan0

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar boy-kilo dengesi tam olarak nasıl olmalı net bilen var mıdır?

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar boy-kilo dengesi tam olarak nasıl olmalı net bilen var mıdır?
Boyundan 100 cikar kilon o kadar olmali 5kg kadar tolereans gosteriyorlar diye biliyorum yani boyunuz 180 ise 180-100=80 kg+5 maks

K

kazablanka

HavaPersonel.Com
Merhaba, kendi edindiğim deneyimi detaylandırabilirim tabi.

3 farklı ingilizce mülakat odası var. Sırayla verilen dosyalardan içeri alım yapıyorlar. İngilizce mülakat tam olarak sohbet şeklinde geçiyor. Günlük şekilde konuşup anlaşabilen herkesin geçebileceğini düşünüyorum. En azından kendim için konuşacak olursam çok fazla zorladıklarını görmedim. Daha çok cv ve tecrübeleriniz varsa gittiğiniz ülkeler vs şeklinde ilerliyor. Akıcılığa ve kendinizi ifade edişinize baktıklarını düşünüyorum.

Kurul mülakatında 3-4 kişili bir kurul oluyor. 2 kurul odası var sanırım. Aynı şekilde sırayla içeri giriyorsunuz. Tamamen türkçe olan bir mülakat. Kurul mülakatı yine cvniz üzerinden ilerliyor. Daha çok neden bu mesleği yapmak istediğinize ve bu meslek için uygun olup olmadığınıza bakılıyor aslında. Aynı soruyu birkaç kez sorarak psikolojinizi ölçebilirler. Bana yapıldığından biliyorum:) Herkese farklı şekilde soru gelebilir cv üzerinden. Bence basit şekilde neden thy ve neden kabin memurluğu gibi sorulara güzel bir cevap hazırlamak gerekiyor. Kalan sorular sizin deneyimlerinizle ilgili olacaktır.
Teşekkür ederim.

F

furkan0

HavaPersonel.Com
Merhaba ,
Selamlar, nasıl geçti mülakatınız ? Kilo-boy boy dengesi tam olarak nasıl oluyormuş ?

Konuyu okuyanlar;