Arkadaşlar kurula en son davet alanlar belge yüklemelerini ayın kaçında yapmışlardı dün 5ekime kadar belge yükleme maili aldım ortalama kaç hafta sonrasında çağırıyorlar bilgisi olan varsa
Kaçında girdiniz yüzyüze mülakata acabaBelge yükledikten 2 hafta sonra mı ne çağırdılar. Belki 3.
Arkadaşlar ben dosyaları jpg olarak yükledim . Hepsini e-Devletten aldım. Fakat SGK hizmet kaydı sekiz sayfa çıktı hepsini yükledim doğru mu yaptım acaba? Ayrıca üniversite diplomamın ön ve arka fotoğrafını da ekledim. Fazla fotoğraf veya belge yüklememde sakınca var mıdır? Garanti olsun diye yapmıştım… Teşekkürler.
2 gün önce. 23 EkimKaçında girdiniz yüzyüze mülakata acaba
2 gün önce. 23Eki
2 gün önce. 23 Ekim
Nasıldı acaba bilgilendirme şansınız varmı genel olarak forumlarda okudum birde sizin tecrübelerinizi okusam iyi olur2 gün önce. 23 Ekim
Mümkünse insta:emirkannerdem iletişime geçme şansınız varmı size bir şey sormak istiyorum bu süreçle ilhili burdan sormak doğru olmaz uygun görürsenizİlk olarak kilo ölçümü oluyor. Bu aşamada kalan olmaz diyordum ama az denmeyecek kadar kişi kaldı. Eğer kilodan kalırsanız gidiyorsunuz fakat size tekrar bir değerlendirme için süre veriyorlar. Sonrasında ingilizce speaking mülakatı var. Bu aşamaya girenlerin yarısı kaldı. Yani gereksiz heyecan yapar vardı, ben rahattım. Kasmayın geçersiniz. Öyle ingilizcem de mükemmel iyi değil, seviyemden bahsetmek gerekirse bir yabancıyla saatlerce çok rahat takılmadan konuşabilirim.
İngilizce mülakatında değerlendirme yapanların ingilizcesi native gibiydi, gerçekten ingilizceleri çok iyi. Emin olmamakla beraber bu aşamadan geçseniz bile size bir seviye belirliyorlar. Örneğin benim için b2 veya c1 olarak tanımlanmış olabilir, bilemiyorum. Kurul mülakatında da 3 kişi var, size tahmin edilebileceğiniz çeşitli sorular soruyorlar.
Seni unutmuşlar heraldearkadaşlar ben 30 Temmuzda evraklarımı yüklemiştim. Kurul mülakatı için hala bir mail almadımRekor bende galiba 3-4 ay oldu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.