THY Kabin Memuru Mülakat Daveti Hk

emirthevac

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kurula en son davet alanlar belge yüklemelerini ayın kaçında yapmışlardı dün 5ekime kadar belge yükleme maili aldım ortalama kaç hafta sonrasında çağırıyorlar bilgisi olan varsa

garfield97

HavaPersonel.Com
Belge yükledikten 2 hafta sonra mı ne çağırdılar. Belki 3.

Hocam

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben dosyaları jpg olarak yükledim . Hepsini e-Devletten aldım. Fakat SGK hizmet kaydı sekiz sayfa çıktı hepsini yükledim doğru mu yaptım acaba? Ayrıca üniversite diplomamın ön ve arka fotoğrafını da ekledim. Fazla fotoğraf veya belge yüklememde sakınca var mıdır? Garanti olsun diye yapmıştım… Teşekkürler.

https://hizliresim.com/5h4tbrr Bu şekilde yükledim bakar mısınız ?

garfield97

HavaPersonel.Com
İlk olarak kilo ölçümü oluyor. Bu aşamada kalan olmaz diyordum ama az denmeyecek kadar kişi kaldı. Eğer kilodan kalırsanız gidiyorsunuz fakat size tekrar bir değerlendirme için süre veriyorlar. Sonrasında ingilizce speaking mülakatı var. Bu aşamaya girenlerin yarısı kaldı. Yani gereksiz heyecan yapar vardı, ben rahattım. Kasmayın geçersiniz. Öyle ingilizcem de mükemmel iyi değil, seviyemden bahsetmek gerekirse bir yabancıyla saatlerce çok rahat takılmadan konuşabilirim.

İngilizce mülakatında değerlendirme yapanların ingilizcesi native gibiydi, gerçekten ingilizceleri çok iyi. Emin olmamakla beraber bu aşamadan geçseniz bile size bir seviye belirliyorlar. Örneğin benim için b2 veya c1 olarak tanımlanmış olabilir, bilemiyorum. Kurul mülakatında da 3 kişi var, size tahmin edilebileceğiniz çeşitli sorular soruyorlar.

emirthevac

HavaPersonel.Com
İlk olarak kilo ölçümü oluyor. Bu aşamada kalan olmaz diyordum ama az denmeyecek kadar kişi kaldı. Eğer kilodan kalırsanız gidiyorsunuz fakat size tekrar bir değerlendirme için süre veriyorlar. Sonrasında ingilizce speaking mülakatı var. Bu aşamaya girenlerin yarısı kaldı. Yani gereksiz heyecan yapar vardı, ben rahattım. Kasmayın geçersiniz. Öyle ingilizcem de mükemmel iyi değil, seviyemden bahsetmek gerekirse bir yabancıyla saatlerce çok rahat takılmadan konuşabilirim.

İngilizce mülakatında değerlendirme yapanların ingilizcesi native gibiydi, gerçekten ingilizceleri çok iyi. Emin olmamakla beraber bu aşamadan geçseniz bile size bir seviye belirliyorlar. Örneğin benim için b2 veya c1 olarak tanımlanmış olabilir, bilemiyorum. Kurul mülakatında da 3 kişi var, size tahmin edilebileceğiniz çeşitli sorular soruyorlar.
Mümkünse insta:emirkannerdem iletişime geçme şansınız varmı size bir şey sormak istiyorum bu süreçle ilhili burdan sormak doğru olmaz uygun görürseniz

konan1331

HavaPersonel.Com
arkadaşlar ben 30 Temmuzda evraklarımı yüklemiştim. Kurul mülakatı için hala bir mail almadım :) Rekor bende galiba 3-4 ay oldu

fatih35

HavaPersonel.Com
Ben de iki aydır bekliyorum en azından bir bilgilendirme olsun daha üç ay sürecek falan diye söylerler amacıyla mail attım kabinistihdama ama hiç dönüş yok. Dönüş alan olursa buraya yazsın lütfen.

SueSue

HavaPersonel.Com
Sanırım 2 agustos haftası vireup girenler mülakata davet mi edilmedi çok kişi var biz gibi birileri bizi cagırmadı yada işini düzgün yapmayan birine mi denk geldik anlam veremiyorum

Konuyu okuyanlar;