Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

BKonuk

Üye
6 Ağu 2025
64
16
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce pegasusun ilk mülakatına girmiştim ve maaş ve ücretlerden bahsederken biraz karışık geldiği için cok hatırlamıyorum açıkçası. Giren ve hatırlayan detaylı not alan var mıdır? Yurtdışı uçuşları gece uçuşları, 1 saatlik ucuslar be 1 saati aşan uçuşlar , yatılı uçuşlar olarak uçuş tazminatlarının fiyatları söylenmişti ama bazıları aklımda değil. Hatırlayan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum teşekkürlerr

net maaş için 33 denildi diye hatırlıyorum ama ğzerine uçuş tazminatları oluyor onları hatırlayamadım açıkçası biraz karışıktı, birkaç kişi bahsetmişti blogda ama göremedim :/

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce pegasusun ilk mülakatına girmiştim ve maaş ve ücretlerden bahsederken biraz karışık geldiği için cok hatırlamıyorum açıkçası. Giren ve hatırlayan detaylı not alan var mıdır? Yurtdışı uçuşları gece uçuşları, 1 saatlik ucuslar be 1 saati aşan uçuşlar , yatılı uçuşlar olarak uçuş tazminatlarının fiyatları söylenmişti ama bazıları aklımda değil. Hatırlayan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum teşekkürlerr
Merhaba bende Tecrübesiz Kabin Memuru ilanına yaklaşık 1 ay önce başvuru yapmıştım başvurunuz hala değerlendiriliyor olarak görünüyor sistemde. Sizlere ne kadar sürede geri dönüş yapıldı acaba?

• Like
Tepkiler: cokkotuyum
Merhaba bende Tecrübesiz Kabin Memuru ilanına yaklaşık 1 ay önce başvuru yapmıştım başvurunuz hala değerlendiriliyor olarak görünüyor sistemde. Sizlere ne kadar sürede geri dönüş yapıldı acaba?
2 buçuk ay sonra döndüler 😂😂 merak etmeyin dönüş oluyor yani ama baya bekliyorsunuz

• Like
Tepkiler: gunes
Bence alırdın çünkü duyduğum kadarıyla olumsuzlara hızlı yanıt geliyormuş

2 buçuk ay sonra döndüler 😂😂 merak etmeyin dönüş oluyor yani ama baya bekliyorsunuz
ben de açıldığı gün başvuranlardanım ve en büyük hedefim hep kabin memurluğudur bu yüzden ben de biraz üzüldüm hala almamış olmaya, pegasusun dönüşlerinin uzun sürdüğünü duyduk ancak zaman geçtikçe şansımız azalıyor mu veya olumsuza çevirir mi bunu biz de merak ediyoruz daha önce deneyimi olan var mı veya bilgisi olan :')

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Peki olumsuz olsaydı simdiye kadar olumsuz cevabı alır mıydım acaba? Bu konuda bilginiz var mıdır?
sizin dereceniz lisans veya önlisans mıydı ayrıca çalışma meslek deneyimleriniz var mıydı acaba

sizin dereceniz lisans veya önlisans mıydı ayrıca çalışma meslek deneyimleriniz var mıydı acaba
Lisans mezunuyum ve 7 yıllık hizmet sektörü deneyimim mevcut. THYden dün sınav linki için mail aldım fakat dövmem olduğundan dolayı pek umudum yok umarım Pegasusun da dikkatini çekebilirim :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.