26 kasım’da girdim. Bugün sizinle aynı maili aldım sürecimin devam ettiğine dair. Ne kadar sonra gelir acaba olumlu/olumsuz dönüş? Benzer durumu yaşayan varsa yazarsa seviniriz9 Aralık'ta Tecrübesiz kabin memuru kuruluna girdim ve bugün 3 hafta oldu. Saat 10.30 gibi sürecin devam ettiğine dair mail aldım. Benzer tarihlerde girip olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı?
Ben de aynı şekilde mail aldım , umarım güzel bir sonuca işarettir bu mail.9 Aralık'ta Tecrübesiz kabin memuru kuruluna girdim ve bugün 3 hafta oldu. Saat 10.30 gibi sürecin devam ettiğine dair mail aldım. Benzer tarihlerde girip olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı?
Bende 26 kasımda kurula girmiştim bana da aynı mail gelmiş.9 Aralık'ta Tecrübesiz kabin memuru kuruluna girdim ve bugün 3 hafta oldu. Saat 10.30 gibi sürecin devam ettiğine dair mail aldım. Benzer tarihlerde girip olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı?
15 Aralık'ta girenlere 1.5 ay sürer dönüşler denmiş. 22 Aralık eğitim grubunun ertelendiğini okumuştum. Eğitim grupları doldu,ilk önce onların eğitimi başlar. Eğitimler 2 ay sürdüğünü de düşünürsek En iyi ihtimalle Ocak ortası dönüş bekliyorum. 2 hafta da sağlık aşamaları sürse, Şubat en yakın tarih. Geçen yıl Aralık ayında girenler 2 ay beklemişler, Şubat'ta dönüş olmuş. Dönüşler de girilen gün sırasıyla yapılmış26 kasım’da girdim. Bugün sizinle aynı maili aldım sürecimin devam ettiğine dair. Ne kadar sonra gelir acaba olumlu/olumsuz dönüş? Benzer durumu yaşayan varsa yazarsa seviniriz![]()
Eşim Eylül de girdi kurula hala dönüş yok . Mail attı süreçler devam etmekte , en yakın zamanda dönüşler yapılacaktır yazdılar iki sefer . Olumsuz olsa illaki bir ay içinde dönüş olurdu deniliyo. Çok beğenilen asil adaylara bir ay içinde kesin olumlu dönüş yapılıyo . Diğer dönüş olmayan adaylar da yedek kadrosunda tutulup asil adayların sağlık aşamasında elenmesine bağlı peyderpey çağırılıyor . 25 kasımdan beri olumlu mail alan yok forumdan anladığım kadarıyla eğitim sınıfı dahi ertelenmiş muhtemelen 2025 yıl sonu ve eğitim sınıfı planlamasından dolayı durdu bizimki eşiniz eylülde ne zaman kurula geçti ve o zamanda geçenlerle iletişim kurdunuz forum üzerinden çünkü dediğiniz gibi uzun bir süre geçmiş
Sizinle aynı fikirdeyim yıl sonu olması sınıf doluluk oranları ve planlamalar her şey etkilidir muhakkak bugün gelen mail de güzel bir mail bence çünkü bize neden beklediğimizi söylemezler ama en azından hala süreçteyiz ve bir planlamanın içindeyiz aslında15 Aralık'ta girenlere 1.5 ay sürer dönüşler denmiş. 22 Aralık eğitim grubunun ertelendiğini okumuştum. Eğitim grupları doldu,ilk önce onların eğitimi başlar. Eğitimler 2 ay sürdüğünü de düşünürsek En iyi ihtimalle Ocak ortası dönüş bekliyorum. 2 hafta da sağlık aşamaları sürse, Şubat en yakın tarih. Geçen yıl Aralık ayında girenler 2 ay beklemişler, Şubat'ta dönüş olmuş. Dönüşler de girilen gün sırasıyla yapılmış
15 aralıkda birine olumsuz dönüş olduğunu sitede bir aday yazmıştı9 Aralık'ta Tecrübesiz kabin memuru kuruluna girdim ve bugün 3 hafta oldu. Saat 10.30 gibi sürecin devam ettiğine dair mail aldım. Benzer tarihlerde girip olumlu/olumsuz geri dönüş alan var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.