Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

BKonuk

Üye
6 Ağu 2025
64
16
5
Meslek
Kabin
Yarın pegasusun ingilizce mulakatına gireceğim. Neler sorulduğu hakkında bilgisi olan veya daha önce girmiş olan biri var mı acaba bilgi verirse sevinirimm

Yarın pegasusun ingilizce mulakatına gireceğim. Neler sorulduğu hakkında bilgisi olan veya daha önce girmiş olan biri var mı acaba bilgi verirse sevinirimm
Daha çok günlük sohbet havasında oluyormuş en yakın arkadaşın kim, alışveriş yapmayı sever misin, telefon numaranı söyler misin, insanların karakterleri değişir mi, kendinde değiştirmek istediğin bir özellik var mı, hiç yurtdışına çıktın mı, haftasonu neler yaparsın gibi daha çok senin söylediğin şeyler üzerinden sorular gelicek diye biliyorum o yüzden mülakatta söylediğin şeyler üzerinden sorular gelir büyük ihtimalle

• Like
Tepkiler: gunes
merhaba pegasus için öncesinden online ingilizce sınavı vs girdiniz mi süreç nasıl ilerliyor tam olarak bilgi verir misiniz

merhaba pegasus için öncesinden online ingilizce sınavı vs girdiniz mi süreç nasıl ilerliyor tam olarak bilgi verir misiniz
Online değildi direkt cağıroyorlar boy kiloya bakıyorlar sonra genel yetenek ve ing testi oluyo bildiğiniz deneme gibi. İkiside gayet kolaydı özellikle ingilizceniz iyiyse cok basit gelecektir zaten test seklinde

• Like
Tepkiler: quenn12
Online değildi direkt cağıroyorlar boy kiloya bakıyorlar sonra genel yetenek ve ing testi oluyo bildiğiniz deneme gibi. İkiside gayet kolaydı özellikle ingilizceniz iyiyse cok basit gelecektir zaten test seklinde
peki ne zaman başvurmuştunuz bende şu an açık ilan var hala ona başvurdum bu yüzden bilgi almaya çalışıyorum 😇

12 temmuzda başvurdum. Çok geç dönüyorlar maalesef :( daha dönüş yapılmadıysa normaldir yani endişelenmeyin

• Like
Tepkiler: quenn12

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.