Pozisyon veya İlan Adı
2.yabancı dil Kabin memuru thy

artakeoff

Üye
14 Eyl 2025
15
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar 16 Ekim'de 2. Yabancı dil sınavına girdim kurulda olumsuz alanlar ile birlikte bana sınavı geçemediğine dair olumsuz maili 21 Ekim de geldi bana bu mail geldiğinde ikinci yabancı dile giren kimseye mail henüz gitmemiş sadece kuruldan olumsuzlara gitmişti. Bir karışıklık olabilir mi ?

Merhaba, ikinci yabanci diliniz neydi ? Ve sizin seviyeniz nasildi? Sorulari hatirliyor musunuz ? Ne tarzda sorular vardi ? Zorlandiniz mi ?

açıkçası,böyle bir karışıklığın olabileceğine ihtimal vermiyorum,üzgünüm. kurul olumsuz sonuçlar 21 ekimde mi gitmiş toplu olarak herkese sizce?

Ben kuruldan sonuc bekliyorum. Olumlu olursa 2. Dil sinavina girecegim. Siz girdiniz mi? Sorular nasildi
Ben de kuruldan sonuç bekliyorum,haftaya 1 ayım olacak ispanyolca. Siz hangi gün girdiniz hangi dil? Çok sevindim hala benim gibi bekleyen biri olduğuna. Herkes dil sınavına girmiş çünkü,tek biz mi kaldık

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.