Kabin Memuru Göz

• Konbuyu başlatan Azizky
  • Başlangıç tarihi
A

Azizky

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam bugün kurula girdim ve 3 4 hafta içinde açıklanacağı söylendi , göz derecem Suan yüksek çizdirmek için süre tanınır mı acaba

G

Ghjk

HavaPersonel.Com
Göz çizdirdiğiniz zaman 3 ay uçamazsınız doğal olarak sağlık raporunuz verilmez. O kadar süre beklerler mi şirkete sorsanız daha iyi olur bence

R

rinkushi

HavaPersonel.Com
sağlık için kontrolden min 3 ay önce çizim işleminin olması gerektiğini biliyorum bende, sağlık şartlarında bu şekilde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam

G

gizemsendill

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam bugün kurula girdim ve 3 4 hafta içinde açıklanacağı söylendi , göz derecem Suan yüksek çizdirmek için süre tanınır mı acaba
Merhabalar çok yakın bir arkadaşım 4-5 sene önce girdi , gözlerini çizdirmesi için zaman tanıdılar bir sonraki grupla girdi eğitimlere

A

Azizky

HavaPersonel.Com
Merhabalar çok yakın bir arkadaşım 4-5 sene önce girdi , gözlerini çizdirmesi için zaman tanıdılar bir sonraki grupla girdi eğitimlere
Bugün kurul çıkışı sorunca aynı şeyi söylediler teşekkür ederim

A

Azizky

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun kardeşim, nasıl geçti kurulun neler soruldu?
Teşekkür ederim gayet güzel geçti boy kilo yara izi kontrolünde bazılarına kilodan dolayı ek süre verildi kasıma kadar falan. Küçük yara izlerini görmezden geldiler çok büyük değilse. İngilizcede bana native hoca denk geldi gayet güzel anlaşılır bir ingilizcesi var sohbet havasında geçti . Kurul da aynı şekilde ing öğretmeni olduğum için okul üzerinden öğrenciler üzerinden konuştuk . Okulda öğrencilerin beni zorladıgı bir anı söylememi istedi anlattım

flightlover

flightlover

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim gayet güzel geçti boy kilo yara izi kontrolünde bazılarına kilodan dolayı ek süre verildi kasıma kadar falan. Küçük yara izlerini görmezden geldiler çok büyük değilse. İngilizcede bana native hoca denk geldi gayet güzel anlaşılır bir ingilizcesi var sohbet havasında geçti . Kurul da aynı şekilde ing öğretmeni olduğum için okul üzerinden öğrenciler üzerinden konuştuk . Okulda öğrencilerin beni zorladıgı bir anı söylememi istedi anlattım
Benim de cvm ve havacılık geçmişimi sordular, kabinlikte ne zorlayacağını sordular.

Dahası hep anlattıklarımı dinlemeleriyle geçti

A

arigellll

HavaPersonel.Com
merhaba henüz kurul daveti almadım. kurul mülakatından önce çizdirmek sorun yaratır mı bundan bahsettiler mi?

A

Azizky

HavaPersonel.Com
merhaba henüz kurul daveti almadım. kurul mülakatından önce çizdirmek sorun yaratır mı bundan bahsettiler mi?
Sağlık raporundan min 3 ay önce cizdirmemizi istiyorlarmış yani suan çizdirseniz olur bence eğer 3 ayı bulacaksa tüm süreç . Bana orada tam emin olmadıklarını ama genelde kurulu geçtikten sonra çizmek için süre verdiklerini söylediler

Konuyu okuyanlar;