Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağlık için kontrolden min 3 ay önce çizim işleminin olması gerektiğini biliyorum bende, sağlık şartlarında bu şekilde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkür ederim gayet güzel geçti boy kilo yara izi kontrolünde bazılarına kilodan dolayı ek süre verildi kasıma kadar falan. Küçük yara izlerini görmezden geldiler çok büyük değilse. İngilizcede bana native hoca denk geldi gayet güzel anlaşılır bir ingilizcesi var sohbet havasında geçti . Kurul da aynı şekilde ing öğretmeni olduğum için okul üzerinden öğrenciler üzerinden konuştuk . Okulda öğrencilerin beni zorladıgı bir anı söylememi istedi anlattım
Teşekkür ederim gayet güzel geçti boy kilo yara izi kontrolünde bazılarına kilodan dolayı ek süre verildi kasıma kadar falan. Küçük yara izlerini görmezden geldiler çok büyük değilse. İngilizcede bana native hoca denk geldi gayet güzel anlaşılır bir ingilizcesi var sohbet havasında geçti . Kurul da aynı şekilde ing öğretmeni olduğum için okul üzerinden öğrenciler üzerinden konuştuk . Okulda öğrencilerin beni zorladıgı bir anı söylememi istedi anlattım
Sağlık raporundan min 3 ay önce cizdirmemizi istiyorlarmış yani suan çizdirseniz olur bence eğer 3 ayı bulacaksa tüm süreç . Bana orada tam emin olmadıklarını ama genelde kurulu geçtikten sonra çizmek için süre verdiklerini söylediler