2 Ağu 2023
32
4
0
Merhaba yakın zamanda eğitimim başlayacak ama kiraya çıkmak çok da mantıklı değil sanırım. Eğitimde olan arkadaşlar kalacak yer sorununu nasıl çözdü acaba? Yanlış duymadiysam eğer yurtlarda kalanlar olmuş, onerebileceginiz yerler var mı?

Eğitim boyunca merkeze yakın bir airbnbde kalmayı düşünüyorum çok daha uyguna geliyor

Şuan bir yer bakmadım ama eğer olumlu olursa bulacağım dediğim gibi muhtemelen eğitim merkezine yakın bir semtte airbnb bulmayı düşünüyorum

Merhaba, ben de anadolu jet kabin memurluğu için başvurdum da. Acaba kabul edildikten sonraki eğitim sürecinde maaş alıyor muyuz biliyor musunuz?

Selamlar, 15 Kasım'da ajet tarafından mülakata çağırıldım. Yalnız mülakatı geçtikten sonrasına dair hiçbir bilgim yok ve bazı sorularım olacak
1- eğitim var mı? Varsa ne kadar sürüyor?
2- eğitim süresince maaş veriliyor mu? Kalacak yer ayarlanıyor mu?
3- Eğer kalacak yer ve maaş verilmiyorsa benik gibi şehir dışından gidecek olanlar ne yapmayı planlıyor?
Vereceğiniz cevaplara göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler ederim, herkese başarılar.

Selamlar, 15 Kasım'da ajet tarafından mülakata çağırıldım. Yalnız mülakatı geçtikten sonrasına dair hiçbir bilgim yok ve bazı sorularım olacak
1- eğitim var mı? Varsa ne kadar sürüyor?
2- eğitim süresince maaş veriliyor mu? Kalacak yer ayarlanıyor mu?
3- Eğer kalacak yer ve maaş verilmiyorsa benik gibi şehir dışından gidecek olanlar ne yapmayı planlıyor?
Vereceğiniz cevaplara göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler ederim, herkese başarılar.

Merhaba,
Mülakatta eğitimlerin 1-1 buçuk ay süreceğini söylediler.
Anladığım kadarıyla eğitimde maaş vermiyorlar ama küçük bir harcırah verme ihtimalleri var.
Ben de istanbul dışında yaşıyorum ve eğer olumlu dönüş alırsam eğitim boyunca ya bir apartta kalmayı planlıyorum ya da istanbul'a git gel yapacağım (çok uzak bir şehirde yaşamıyorum)

• Like
Tepkiler: serdar92
Merhaba,
Mülakatta eğitimlerin 1-1 buçuk ay süreceğini söylediler.
Anladığım kadarıyla eğitimde maaş vermiyorlar ama küçük bir harcırah verme ihtimalleri var.
Ben de istanbul dışında yaşıyorum ve eğer olumlu dönüş alırsam eğitim boyunca ya bir apartta kalmayı planlıyorum ya da istanbul'a git gel yapacağım (çok uzak bir şehirde yaşamıyorum)
hocam selamlar, konuyu canlandırıyorum tekrardan, kalacak yeri nasıl halletiniz şu an ki sürecniz ne durumda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.