Kabin memuru eğitim süreci boyunca kalacak yer

• Konbuyu başlatan neslihaneda
  • Başlangıç tarihi
N

neslihaneda

Hava Personel
Merhaba yakın zamanda eğitimim başlayacak ama kiraya çıkmak çok da mantıklı değil sanırım. Eğitimde olan arkadaşlar kalacak yer sorununu nasıl çözdü acaba? Yanlış duymadiysam eğer yurtlarda kalanlar olmuş, onerebileceginiz yerler var mı?

Nurayt

Nurayt

Hava Personel
Eğitim boyunca merkeze yakın bir airbnbde kalmayı düşünüyorum çok daha uyguna geliyor

N

neslihaneda

Hava Personel
Eğitim boyunca merkeze yakın bir airbnbde kalmayı düşünüyorum çok daha uyguna geliyor
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba İstanbul dışından geliyorum ve İstanbul'u hiç bilmiyorum😕

Nurayt

Nurayt

Hava Personel
Şuan bir yer bakmadım ama eğer olumlu olursa bulacağım dediğim gibi muhtemelen eğitim merkezine yakın bir semtte airbnb bulmayı düşünüyorum

T

thehostess

Hava Personel
Merhaba, ben de anadolu jet kabin memurluğu için başvurdum da. Acaba kabul edildikten sonraki eğitim sürecinde maaş alıyor muyuz biliyor musunuz?

Nurayt

Nurayt

Hava Personel
Öyle bir şey duymuştum ama emin değilim

S

serdar92

Hava Personel
Selamlar, 15 Kasım'da ajet tarafından mülakata çağırıldım. Yalnız mülakatı geçtikten sonrasına dair hiçbir bilgim yok ve bazı sorularım olacak
1- eğitim var mı? Varsa ne kadar sürüyor?
2- eğitim süresince maaş veriliyor mu? Kalacak yer ayarlanıyor mu?
3- Eğer kalacak yer ve maaş verilmiyorsa benik gibi şehir dışından gidecek olanlar ne yapmayı planlıyor?
Vereceğiniz cevaplara göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler ederim, herkese başarılar.

T

thehostess

Hava Personel
Selamlar, 15 Kasım'da ajet tarafından mülakata çağırıldım. Yalnız mülakatı geçtikten sonrasına dair hiçbir bilgim yok ve bazı sorularım olacak
1- eğitim var mı? Varsa ne kadar sürüyor?
2- eğitim süresince maaş veriliyor mu? Kalacak yer ayarlanıyor mu?
3- Eğer kalacak yer ve maaş verilmiyorsa benik gibi şehir dışından gidecek olanlar ne yapmayı planlıyor?
Vereceğiniz cevaplara göre gidip gitmemeye karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler ederim, herkese başarılar.

Merhaba,
Mülakatta eğitimlerin 1-1 buçuk ay süreceğini söylediler.
Anladığım kadarıyla eğitimde maaş vermiyorlar ama küçük bir harcırah verme ihtimalleri var.
Ben de istanbul dışında yaşıyorum ve eğer olumlu dönüş alırsam eğitim boyunca ya bir apartta kalmayı planlıyorum ya da istanbul'a git gel yapacağım (çok uzak bir şehirde yaşamıyorum)

Konuyu okuyanlar;