Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru

CelikHilal

Üye
29 Ocak 2025
47
10
5
Merhabalar bir sorum olucaktı. E nabız geçmişimde aile polikinliği ziyaretim ve. Tarih olrak senenin başından itibaren:
6 ocak 21 ocak 31 ocak 11 şubat 26 şubat
3 mart 19 mart 21-22-24 nisan
14 mayıs 4 -11-23 haziran
4-21 temmuz 18-26 ağustos.
Bu tarihlerde rapor aldım aile hekimliğinden tanılar genelde akut sünizit akut faranjit ve virüs. Sorun çıkarmaz değil mi bu ziyaretler. Akut zaten bakteri kaynaklı hastalık demek. Bunların bazılarında ek işten dolayı bazılarında hasta olduğumdan rapor aldım. Yada ön sağlıkda doktors söylemelimiyim ek işe gittiğimden dolayı rapor almam gerekti tarzı

Merhabalar bir sorum olucaktı. E nabız geçmişimde aile polikinliği ziyaretim ve. Tarih olrak senenin başından itibaren:
Bu tarihlerde rapor aldım aile hekimliğinden tanılar genelde akut sünizit akut faranjit ve virüs. Sorun çıkarmaz değil mi bu ziyaretler. Akut zaten bakteri kaynaklı hastalık demek. Bunların bazılarında ek işten dolayı bazılarında hasta olduğumdan rapor aldım. Yada ön sağlıkda doktors söylemelimiyim ek işe gittiğimden dolayı rapor almam gerekti tarzı
Mevsimsel hastalıklar sorun olmuyor. Kendinizi ifade etmenize müsade ediyorlar izah edersiniz durumu. Umarım bir sorun yaşamazsınız. Başarılar dilerimm.

Hiç bir sorun yaşamazsınız, rahat olun 😊

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.