Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
12 Kas 2025
9
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar salı günü kabin memurluğu süreci için bir mail aldım. Yazılı ingilizce sınavı ve türkçe genel yetenek sınavı için pratik yapabileceğimiz bir yer var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Arkadaşlar salı günü kabin memurluğu süreci için bir mail aldım. Yazılı ingilizce sınavı ve türkçe genel yetenek sınavı için pratik yapabileceğimiz bir yer var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İngilizceden b1 e kadar sorular çözseniz yeterli olacaktır. Genel yetenek için de netten bol bol mantık sorusu tekrarı yapın. Sorular genellikle şu şekilde oluyor: Bir görsel var ve soruda diyor ki bu görsel 180 derece döndürülürse son şekli ne olur. Ya da bir yazı verip bunun aynadaki yansıması ne oluyor diye soruyorlar. Pratik yaptığınızda çok kolay gelecek sorular

Ben de sizinle aynı aylarda başvurdum fakat henüz bir davet maili almadım, hangi tarihlerde başvurmuştunuz ve sağlık beyanını onaylamıştınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.