E
emirxd
HavaPersonel.Com
7-11 haziran arası ingilizce online test olacakmış tavsiyeleriniz neler?
teşekkür ederim, tavsiye edebileceğiniz forum konuları veya soru linkleri var mı hocam?Sınavdan önce zamanlara bir göz gezdirin forumdaki sınav sorularını çözün bilmediğiniz kelimelere bakın öğrenmeye çalışın. Kısa bir zaman var pek başka yapılabilecek bir şey yok.
Bu arada katılacak herkese başarılar. Umarım hayalinizdeki mesleklere kavuşursunuz.
teşekkür ederim, tavsiye edebileceğiniz forum konuları veya soru linkleri var mı hocam?
acaba kaç yanlış yapma hakkımız var bu konuda bilgi var mı araştırdım ama herhangi bir şey göremedim hocam![]()
İngilizce Sınav Örnekleri
İngilizce sınav hazırlığınızı desteklemek için bu kategorideki örnekleri keşfedin! Burada, çeşitli İngilizce sınavlarına yönelik örnek sorular, deneme testleri ve çalışma materyallerine ulaşabilirsiniz. Sınav stratejilerini öğrenmek, pratik yapmak ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak için bu...havapersonel.com
Baraj sanırım 23 doğru.acaba kaç yanlış yapma hakkımız var bu konuda bilgi var mı araştırdım ama herhangi bir şey göremedim hocam
32 sorudan en az 23 doğru yaparsak kabul oluyor o zamanBaraj sanırım 23 doğru.
Evet32 sorudan en az 23 doğru yaparsak kabul oluyor o zaman
sorular gözükmüyor amaSınavdan önce zamanlara bir göz gezdirin forumdaki sınav sorularını çözün bilmediğiniz kelimelere bakın öğrenmeye çalışın. Kısa bir zaman var pek başka yapılabilecek bir şey yok.
Bu arada katılacak herkese başarılar. Umarım hayalinizdeki mesleklere kavuşursunuz.
Hocam cevap anahtarı var mı?![]()
İngilizce Sınav Örnekleri
İngilizce sınav hazırlığınızı desteklemek için bu kategorideki örnekleri keşfedin! Burada, çeşitli İngilizce sınavlarına yönelik örnek sorular, deneme testleri ve çalışma materyallerine ulaşabilirsiniz. Sınav stratejilerini öğrenmek, pratik yapmak ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak için bu...havapersonel.com
Linke tıkladıktan sonra sayfanın en aşağısına in. Konu yaz diye bir yer var . Oraya Teşekkurler yaz. Geri çık bır daha gir soruları göreceksınsorular gözükmüyor ama
Cevap anahtarını gece paylaşacağım soruların altınaMerhaba, internette hiç bir platformda ücretsiz bu tarz içerikler asla yok. Öncelikle bunun için teşekkür etmek istiyorum.
Soruların cevaplarına ulaşabilirsek daha iyi olur. Cevap anahtarı vs. var mı acaba?
Thy sınavı ajetten daha mı zor olur admin endişelerim var ajete de başvurdum mail gelmedi sence olumsuz olduğu için midirCevap anahtarını gece paylaşacağım soruların altına
Thy sınavı ajetten daha mı zor olur admin endişelerim var ajete de başvurdum mail gelmedi sence olumsuz olduğu için midir
Benimle o gün girenlere benden önce girenlere mail gelmiş olumlu diye bazı kişilere olumsuz da gelmiş acabasınıflar vs mi doldu bu arada cevaplarınız için teşekkürlerOlumsuz olduğu için mail gelmemesi durumu olamaz. Olumsuza da mail iletirler. Sınavlar eşit düzeyde olur.
Sürecin nasıl işlediğini takip etmedim ancak mail veya sms gelene dek bekleyin bu süreçte insan kaynaklarına ulaşmayı deneyerek bilgi almaya çalışın.Benimle o gün girenlere benden önce girenlere mail gelmiş olumlu diye bazı kişilere olumsuz da gelmiş acabasınıflar vs mi doldu bu arada cevaplarınız için teşekkürler
Bende bulamadımLinke tıkladıktan sonra sayfanın en aşağısına in. Konu yaz diye bir yer var . Oraya Teşekkurler yaz. Geri çık bır daha gir soruları göreceksın
Arkadaşlar buraya cevap yazdığınız gibi gidip o konunun altına cevap yazınBende bulamadım
@admin 23 doğru otomatik olarak B2 seviyesine eş değer mi oluyorBaraj sanırım 23 doğru.