Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru Antalya

iwolae

Üye
29 Tem 2024
35
21
35
Merhaba, benim iki adet sorum olacak. Bir senelik tecrubeli kabin memuruyum. Pegasus’un Istanbul’da alimi icin gorusmeye cagirildim, BMI’im 24 olmaliydi fakat 25 cikti diye kilodan elendim. Tekrar mail atinca surece dahil ediyoruz dediler fakat iki aydir surece dahil edilmedim. Bunu yasayan var mi? Ikinci sorum ise, Antalya icin donemsel olana basvurdum bugun de. Gorusmeler sadece Antalya’da mi yapiliyor? Istanbul’da yapilamaz mi? Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.

m
Merhaba, benim iki adet sorum olacak. Bir senelik tecrubeli kabin memuruyum. Pegasus’un Istanbul’da alimi icin gorusmeye cagirildim, BMI’im 24 olmaliydi fakat 25 cikti diye kilodan elendim. Tekrar mail atinca surece dahil ediyoruz dediler fakat iki aydir surece dahil edilmedim. Bunu yasayan var mi? Ikinci sorum ise, Antalya icin donemsel olana basvurdum bugun de. Gorusmeler sadece Antalya’da mi yapiliyor? Istanbul’da yapilamaz mi? Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.
merhaba bmi konusunda emin misiniz çünkü benim 24 çıkması için çok zayıf durmam gerekiyor 25 bmi sorun değil vs yazan çok yer gördüm cinsiyetiniz nedir acaba

m

merhaba bmi konusunda emin misiniz çünkü benim 24 çıkması için çok zayıf durmam gerekiyor 25 bmi sorun değil vs yazan çok yer gördüm cinsiyetiniz nedir acaba
Merhaba, ben kadin olarak 25 BMI’dan elendim hatta 25 bile olmayabilir tam 24.7 gibi ustte kaldi. Hatta sonuca bakan arkadas emin olamadi eleyip elememe konusunda yanindaki kisiye sordu fakat toleranslari yoktu. Boy-kilo orantisi olan biriyim disaridan bakan kimse kilosu var demez, goren de inanmadi. BMI’inizdan emin olmanizi tavsiye ederim. Herkes olcumden sonra sivi aldi, bir sey tuketmemelisiniz.

• Like
Tepkiler: pedestrian
Hangi adrese mail attınız acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.