THY Kabin Memuru Alımının Durması

• Konbuyu başlatan Faeryy
  • Başlangıç tarihi
F

Faeryy

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar THY’den mail aldım ajet’in iş başvurusuna alım açılması konusunda ve aynı mailde ihtiyaç halinde kabin memurluğu için THY’ye çağırılmaktan bahsediliyor fakat forumda haftaya mülakatım var diyenler var. Ben 1-1,5 ay önce girdim ve olumlu olumsuz bekliyordum? Herhangi bir yorumu olan, aynı maili alan ya da önümüzdeki günlerde THY kabin için mülakata girecek arkadaşlar konuya dahil olabilirse sevinirim. Kafam karıştı.

B

bbsama

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Geçen ay girdim, ben de sonuç bekliyordum hiç bir şey anlamadım

C

cleverman6

2022 yılında olan alım en ballısı ve en kolayıymış galiba aldığım duyumlara göre, İngilizce sınavı ve yüz yüze mülakat oldukça basitmiş sanırım.

Ben o yıl başvurmadığım için pişman oldum resmen, belkide şuan uçuşlarıma devam ediyor olacaktım. Birde o alımda ilan toplam 12 gün açık kaldı diye biliyorum o yüzden başvuran aday sayısıda az olmuştur büyük ihtimal bunun olumlu etkiside var.

Eylül'de ilan açıldıktan ve diğer süreçler tamamlandıktan sonra şubat ayında uçuşlar başlamıştı galiba o derece hızlı ilerlemiş tüm süreçler.

Fakat bu alımda ilan tam 27 gün açık kaldı ki bence inanılmaz uzun bir süre, 1 ay boyunca ilanın açık kalması ilginç geldi bana açıkçası biraz.

Birde bu sene online yapay zeka denen yeni bir şey çıkmıştı o da ayrı bir detay.

B

bbsama

Bu maili almayanlar olumsuz mu olacak bu nasıl bir süreç yönetimi anlam veremedim
insana kendini değerlendirme ya da bir şey hissetme fırsatı bile vermediler ki zaten, en azından sonucu söyleseler keşke diyorum. bu mail bana çok genel geldi, olumlu-olumsuz sayının dışında kalan herkese göndermişlerdir çünkü kısaca değerlendirmeyi durdurduk diyor. değerlendirmeyecekler bile demek ki. çok toksik bir şey, özellikle gidip gelmeye masraf eden arkadaşlarımız oldu, hava şartları ertelemesi ile bileti yanan, kalacak yer ayarlayıp mülakatlara gelen biliyorum. gerçekten herkes için çok üzüldüm. en azından da sonucu bilmeyi hak ediyorduk.

K

kxhfe2023

HavaPersonel.Com
ben 1.5 aydır kurul sonucu bekliyorum tüm aşamaları geçtim belki sağlıkla eğitime başlayacaktım şimdi alınmayacakmıyım hiçbişey anlamadım aşırı amatörce bu nedir

S

SueSue

ben 1.5 aydır kurul sonucu bekliyorum tüm aşamaları geçtim belki sağlıkla eğitime başlayacaktım şimdi alınmayacakmıyım hiçbişey anlamadım aşırı amatörce bu nedir
Mail geldimi sizede yeterli sayıya ulaştık şeklinde

ahmetvuralx

ahmetvuralx

HavaPersonel.Com
19 Mart gününde mülakatım vardı ve şimdi herhangi bir mail de gelmedi ama herkes durduğunu söylüyor ne oldu mülakatım iptal mi oldu anlamadım ben ne yapacağım ? Başka şehirden geleceğim diye biletimi bile almıştım

alpi

alpi

19 Mart gününde mülakatım vardı ve şimdi herhangi bir mail de gelmedi ama herkes durduğunu söylüyor ne oldu mülakatım iptal mi oldu anlamadım ben ne yapacağım ? Başka şehirden geleceğim diye biletimi bile almıştım
Thy kariyer sayfasında duyurular kısmından takip edebilirsiniz gelmemeniz gereken durumlarda söylüyorlar oradan

S

SueSue

Bence gidin mülakata diğer alımlar için en azından şansın olur

H

hatice33

HavaPersonel.Com
13 ocakta girmiştim mülakata. Bugün böyle bir mail aldım. Üzüldüm gerçekten.

A

ankakuşu

Merhaba arkadaşlar THY’den mail aldım ajet’in iş başvurusuna alım açılması konusunda ve aynı mailde ihtiyaç halinde kabin memurluğu için THY’ye çağırılmaktan bahsediliyor fakat forumda haftaya mülakatım var diyenler var. Ben 1-1,5 ay önce girdim ve olumlu olumsuz bekliyordum? Herhangi bir yorumu olan, aynı maili alan ya da önümüzdeki günlerde THY kabin için mülakata girecek arkadaşlar konuya dahil olabilirse sevinirim. Kafam karıştı.
Ben de 18 Mart ta şehir dışından mülakata girecektim ancak şu an kararsızım değerlendirme yapsalarda işe alım olmayacak belli ki çok ilginç

Z

zeynep265

ya ben de pazartesi mülakata gireceğim bana mail falan gelmedi o zaman hiç gitmeyelim? böyle saçmalık mı olur madem bize de gelecek sonra böyle bir mail ve almayacaklar ya da bekletecekler o zaman gitmeyelim... foruma girmeseydim bundan haberim bile olmayacaktı

Z

zeynep265

Ben de 18 Mart ta şehir dışından mülakata girecektim ancak şu an kararsızım değerlendirme yapsalarda işe alım olmayacak belli ki çok ilginç
ben de kesinlikle o günkü işlerimi ertelemiştim mülakata gideceğim diye şimdi gitsem mi bilemedim

A

ankakuşu

ben de kesinlikle o günkü işlerimi ertelemiştim mülakata gideceğim diye şimdi gitsem mi bilemedim
Bence bizi çağırdıklarına göre süreç aynı şekilde işler ajet e alım şansı olur belki 1 yıl içinde Thy sınav açmazsa

Z

zeynep265

Bence bizi çağırdıklarına göre süreç aynı şekilde işler ajet e alım şansı olur belki 1 yıl içinde Thy sınav açmazsa
ben thy'yi hedeflemiştim açıkçası o yüzden şu an mülakata gitmemeyi bile düşünüyorum madem olmayacak ve bizi ajete yönlendirecekler, saçmalık ama ya resmen 1 sene sonra mülakat maili atıyorlar ondan sonra da alımları durdurduk diyorlar

Z

zeynep265

sınav dediğiniz tekrar ingilizce mülakat görüntülü mülakat vs. onları baştan mı yapacağız

alpi

alpi

sınav dediğiniz tekrar ingilizce mülakat görüntülü mülakat vs. onları baştan mı yapacağız
1 yıl içinde ilan açılmaz ise evet her şey yeni baştan emekler boşa gidicek 3 tane ameliyat oldum bu işe gireyim diye ben 200.000 e yakın para harcadım şaka gibi gerçekten

Konuyu okuyanlar;