Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Melomelomm

Üye
18 Nis 2025
268
112
535
Merhaba. Emirates Ankara ilanı için başvurdum davet aldım ama süreç hakkında bilgili olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. İlanda dövme olmaması gerekiyor yazıyor ama yara izi hakkında bilgi vermemiş.

Merhaba. Emirates Ankara ilanı için başvurdum davet aldım ama süreç hakkında bilgili olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. İlanda dövme olmaması gerekiyor yazıyor ama yara izi hakkında bilgi vermemiş.
Merhaba ben de geçenlerde mülakata katıldım. Dövme hiçbir esneme olmadan yasak ancak yara izi derinliğine ve sebebine göre sıkıntı olmayabiliyor. Bizi mülakata alan görevli kendisinde de ameliyat izi olduğunu söylemişti. Gidip yüz yüze göstermenizde fayda var. Benim anladığım kadarıyla self-harm sebebiyle olan izlerde daha çok sıkıntı çıkıyor.

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Merhaba ben de geçenlerde mülakata katıldım. Dövme hiçbir esneme olmadan yasak ancak yara izi derinliğine ve sebebine göre sıkıntı olmayabiliyor. Bizi mülakata alan görevli kendisinde de ameliyat izi olduğunu söylemişti. Gidip yüz yüze göstermenizde fayda var. Benim anladığım kadarıyla self-harm sebebiyle olan izlerde daha çok sıkıntı çıkıyor.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Benimkisi hafif kazalar sonucu olan yaralar. Ama boyutları minik birçok doktora sordum ve iz tedavisine gerek olmadığını söylediler. O yüzden aklıma çok takılıyor. Bir de zahmet olmaz ise mülakat deneyiminizden bahsedebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Benimkisi hafif kazalar sonucu olan yaralar. Ama boyutları minik birçok doktora sordum ve iz tedavisine gerek olmadığını söylediler. O yüzden aklıma çok takılıyor. Bir de zahmet olmaz ise mülakat deneyiminizden bahsedebilir misiniz?
Dediğim gibi kesin bir şey söyleyemem ancak çağırılmışken gitmemeniz yazık olur diye düşünüyorum. Daha elemeler başlamadan dövme veya yara izi olan var mı diye soruyolar ve varsa siz de gidip gösteriyorsunuz. Oradaki görevliden daha kesin bir cevap alabilirsiniz. Eğer sıkıntı olacak boyuttaysa sildirdikten sonra tekrar gelmenizi rica ediyorlar ve mülakata devam edemiyorsunuz. Ancak yalan söylemeden hepsini göstermenizi öneririm çünkü ilerleyen aşamalarda boy ölçümü yaparken bireysel olarak da tekrar sordular hepimize.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.