Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün bana mail attılar. 6 ay sonra tekrar başvurun. Şuan sizi değerlendirme sürecine alamıyoruz dediler. Kime göre neye göre. Keşke adam akıllı bir açıklama yapsalardi.
Dün bana mail attılar. 6 ay sonra tekrar başvurun. Şuan sizi değerlendirme sürecine alamıyoruz dediler. Kime göre neye göre. Keşke adam akıllı bir açıklama yapsalardi.
cv yetersiz görüldüğü için oto red yiyorsunuz, cv yeterli olsa bile yanlış doldurduysanız ya da yüklediğiniz fotoğraflar uyumlu değilse yapak zeka otomatik reddediyor
cv yetersiz görüldüğü için oto red yiyorsunuz, cv yeterli olsa bile yanlış doldurduysanız ya da yüklediğiniz fotoğraflar uyumlu değilse yapak zeka otomatik reddediyor
Bende ret yemişim bu arada. Halbuki 1 yıl 4 ay otel deneyimim vardı. İstedikleri şekilde takım elbiseli boydan fotoğrafta yolladım. Sinek kaydı tıraş oldum, bir tane küpe vardı onu da çıkardım. Keşke bir sebep belirtseler.
Bende ret yemişim bu arada. Halbuki 1 yıl 4 ay otel deneyimim vardı. İstedikleri şekilde takım elbiseli boydan fotoğrafta yolladım. Sinek kaydı tıraş oldum, bir tane küpe vardı onu da çıkardım. Keşke bir sebep belirtseler.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.