Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

teacher60

Üye
8 Eyl 2026
16
5
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Dün bana mail attılar. 6 ay sonra tekrar başvurun. Şuan sizi değerlendirme sürecine alamıyoruz dediler. Kime göre neye göre. Keşke adam akıllı bir açıklama yapsalardi.

Dün bana mail attılar. 6 ay sonra tekrar başvurun. Şuan sizi değerlendirme sürecine alamıyoruz dediler. Kime göre neye göre. Keşke adam akıllı bir açıklama yapsalardi.
cv yetersiz görüldüğü için oto red yiyorsunuz, cv yeterli olsa bile yanlış doldurduysanız ya da yüklediğiniz fotoğraflar uyumlu değilse yapak zeka otomatik reddediyor

cv yetersiz görüldüğü için oto red yiyorsunuz, cv yeterli olsa bile yanlış doldurduysanız ya da yüklediğiniz fotoğraflar uyumlu değilse yapak zeka otomatik reddediyor
Siz tam olarak neye dikkat ediniz olumlu dönüş aldınız mı cv konusunda bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum yükledim fotoğraf da tam boy

Siz tam olarak neye dikkat ediniz olumlu dönüş aldınız mı cv konusunda bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum yükledim fotoğraf da tam boy
ı was in turkey youtube kanalındaki cv ile bsşvurup onay almıştım mülakatda elendim sürenin dolmasını bekliyorum 10 günüm kaldı

Bende ret yemişim bu arada. Halbuki 1 yıl 4 ay otel deneyimim vardı. İstedikleri şekilde takım elbiseli boydan fotoğrafta yolladım. Sinek kaydı tıraş oldum, bir tane küpe vardı onu da çıkardım. Keşke bir sebep belirtseler.

Bende ret yemişim bu arada. Halbuki 1 yıl 4 ay otel deneyimim vardı. İstedikleri şekilde takım elbiseli boydan fotoğrafta yolladım. Sinek kaydı tıraş oldum, bir tane küpe vardı onu da çıkardım. Keşke bir sebep belirtseler.
Tuhaf yanı elemek için sebebi bile söylemediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.