Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru alımı SunExpress
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Geçen sene ocak ayındaki ilan kasım-aralık gibi açılan ilanın açık kalması mıydı yoksa yeni bir ilan mı açılmıştı? Eğer yeni bir ilan ise ben de beklemeyi düşüneceğim belki bu sene de açarlar diye.

Günaydınlar, keşke açsalar. Ancak geçen yıl o tarihlerde Dalaman base yeni açıldığı için acil alım yaptılar diye düşünüyorum. Hiç böyle bir duyum almadım, keşkeeee 🙏🙏
İyi de daha bu alımda bir sürü aday cevapsız kaldı veya aşamaları geçip mülakat tarihi alamadı (bendir) Bence ihtiyaç duydukları sayı doldu ve uzun süre alım olmaz

İyi de daha bu alımda bir sürü aday cevapsız kaldı veya aşamaları geçip mülakat tarihi alamadı (bendir) Bence ihtiyaç duydukları sayı doldu ve uzun süre alım olmaz
Evet sizin önceki mesajlarınızı görmüştüm, gerçekten çok talihsiz bir durum. Sen o kadar aşamayı geç, tarih alama. Gerçekten çıldırmalık☹️ Zaten bir ilan açılırsa bence öncelik sizlere ve dönüş alamayan adaylara verilir gibi..

• Like
Tepkiler: ucalimmi
en sonki ilanda başvurdum ve hiç bir şekilde geri dönüş olmadı , geçen günde linkedin de yeni alınan kadronun resmi vardı bence orada süreç tamamlandı , inşallah tekrardan ilan açarlar dört gözle bekliyoeum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.