THY Kabin Memuru 8 Şubat Mülakat

zeyneppp

HavaPersonel.Com
Merhabalar, 8 Şubatta mülakata girdim ve 15 gün için de dönüş yapacaklarını söylemişlerdi fakat 20 gün oldu hala dönüş yok.. Dönüş alan veya benle aynı durumda olan var mı? Yuksek ihtimalle olumsuz dönüş olacagından zaten eminim ama sormak istedim..

cleverman6

HavaPersonel.Com
1 ay içinde dönüş olur deniyor genel olarak mülakatlar için, yani siz 8 şubatta girdiyseniz 10 mart gününe kadar süre var daha

Aleyna

HavaPersonel.Com
Merhabalar, 8 Şubatta mülakata girdim ve 15 gün için de dönüş yapacaklarını söylemişlerdi fakat 20 gün oldu hala dönüş yok.. Dönüş alan veya benle aynı durumda olan var mı? Yuksek ihtimalle olumsuz dönüş olacagından zaten eminim ama sormak istedim..
bende aynı şekilde bekliyorum

Phoneix

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 ocakta mülakata girip teknik için, haber bekleyen veya haber alan var mı ?

xRonnie

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 ocakta mülakata girip teknik için, haber bekleyen veya haber alan var mı ?
17 Şubatta girdim geri dönüş yapılmadı daha, 30 unda girip size dönüş yapılmaması ilginç. Eli kulağındadır muhakkak diye düşünüyorum.

Phoneix

HavaPersonel.Com
Ben girdiğimde 1 1,5 ay sürebilir demişlerdi dönüşler için.

elsa

HavaPersonel.Com
Merhaba, bir şey soracağım. Beni 13 kasım 2023'te mülakata çağırmışlardı ama ben gidememiştim. 7 şubat 2024'te ise o mülakata katılım sağlayamadığımı, tekrardan bir mülakat olacağını ve katılıp katılamayacağıma dair Google anketi yolladılar ve ben bu sefer katılacağımı belirttim. Bu cuma yani 1 martta mülakatım var, çok umudum yok ama deneyeceğim. Her konuda kendime güveniyorum ama İngilizce speaking konusunda çok korkuyorum. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Mülakatınız nasıl geçmişti sizin?

xRonnie

HavaPersonel.Com
Merhaba, bir şey soracağım. Beni 13 kasım 2023'te mülakata çağırmışlardı ama ben gidememiştim. 7 şubat 2024'te ise o mülakata katılım sağlayamadığımı, tekrardan bir mülakat olacağını ve katılıp katılamayacağıma dair Google anketi yolladılar ve ben bu sefer katılacağımı belirttim. Bu cuma yani 1 martta mülakatım var, çok umudum yok ama deneyeceğim. Her konuda kendime güveniyorum ama İngilizce speaking konusunda çok korkuyorum. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Mülakatınız nasıl geçmişti sizin?
Merhaba, hangi bölüm için gireceksiniz acaba?

Phoneix

HavaPersonel.Com
Merhaba teknik için mülakata girenlerin mülakatları nasıl geçmişti acaba ?

flyanka

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Sorulardan kısaca bahsedebilir misiniz? İngilizce test ve mülakattan endişe duyuyorum. Önerileriniz bizlere destek olacaktır. Mülakatta kaç soru sordular ve bu sorular nelerdi acaba. Teşekkür ediyorum..

Konuyu okuyanlar;