zeyneppp

Üye
27 Ağu 2023
7
3
0
Merhabalar, 8 Şubatta mülakata girdim ve 15 gün için de dönüş yapacaklarını söylemişlerdi fakat 20 gün oldu hala dönüş yok.. Dönüş alan veya benle aynı durumda olan var mı? Yuksek ihtimalle olumsuz dönüş olacagından zaten eminim ama sormak istedim..

• Like
Tepkiler: umutbe.
1 ay içinde dönüş olur deniyor genel olarak mülakatlar için, yani siz 8 şubatta girdiyseniz 10 mart gününe kadar süre var daha

Merhabalar, 8 Şubatta mülakata girdim ve 15 gün için de dönüş yapacaklarını söylemişlerdi fakat 20 gün oldu hala dönüş yok.. Dönüş alan veya benle aynı durumda olan var mı? Yuksek ihtimalle olumsuz dönüş olacagından zaten eminim ama sormak istedim..
bende aynı şekilde bekliyorum

Ben girdiğimde 1 1,5 ay sürebilir demişlerdi dönüşler için.

Merhaba, bir şey soracağım. Beni 13 kasım 2023'te mülakata çağırmışlardı ama ben gidememiştim. 7 şubat 2024'te ise o mülakata katılım sağlayamadığımı, tekrardan bir mülakat olacağını ve katılıp katılamayacağıma dair Google anketi yolladılar ve ben bu sefer katılacağımı belirttim. Bu cuma yani 1 martta mülakatım var, çok umudum yok ama deneyeceğim. Her konuda kendime güveniyorum ama İngilizce speaking konusunda çok korkuyorum. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Mülakatınız nasıl geçmişti sizin?

Merhaba, bir şey soracağım. Beni 13 kasım 2023'te mülakata çağırmışlardı ama ben gidememiştim. 7 şubat 2024'te ise o mülakata katılım sağlayamadığımı, tekrardan bir mülakat olacağını ve katılıp katılamayacağıma dair Google anketi yolladılar ve ben bu sefer katılacağımı belirttim. Bu cuma yani 1 martta mülakatım var, çok umudum yok ama deneyeceğim. Her konuda kendime güveniyorum ama İngilizce speaking konusunda çok korkuyorum. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Mülakatınız nasıl geçmişti sizin?
Merhaba, hangi bölüm için gireceksiniz acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.