Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Hry07

Üye
14 Kas 2025
143
29
5
Meslek
Kabin
ilan çok erken kapandı sizce tekrar açılır mı . Normalde marta kadar açık kalırdı , geçen sene açılıp kapanmış mıydı hatırlayan varsa ne kadar süre kapalı kaldı yazabilirse çok memnun olurum. Önceki alımda ing sınavda başarısız olan adayların sonraki alımda tekrar mail atarak sınav linki istediklerini ve girdiklerini defalarca okudum , bende mail atıyorum ama böyle bi uygulama olmadığını söylediler anlayamıyorum.

nasıl yani bir kere sınavdan başarısız olan adylar tekrar değerlendirilmiyor muymuş

ilan çok erken kapandı sizce tekrar açılır mı . Normalde marta kadar açık kalırdı , geçen sene açılıp kapanmış mıydı hatırlayan varsa ne kadar süre kapalı kaldı yazabilirse çok memnun olurum. Önceki alımda ing sınavda başarısız olan adayların sonraki alımda tekrar mail atarak sınav linki istediklerini ve girdiklerini defalarca okudum , bende mail atıyorum ama böyle bi uygulama olmadığını söylediler anlayamıyorum.
merhaba maalesef ne zaman tekrar açıldığını hatırlayamadim ama açıldığını biliyorum. kariyernette iş alım uzmanını dinlemiştim. eğer ilan hala açıksa 3 ay sonrası için, tekrar mail atabilrsiniz ingilizce sınavı için demişti eğer prosedür değişmezse.

merhaba maalesef ne zaman tekrar açıldığını hatırlayamadim ama açıldığını biliyorum. kariyernette iş alım uzmanını dinlemiştim. eğer ilan hala açıksa 3 ay sonrası için, tekrar mail atabilrsiniz ingilizce sınavı için demişti eğer prosedür değişmezse.
Çok sağolun siz sanırım ing sınavı tamamladınız. Writing ve speakingde hangi sorular vardı deneyiminizi paylaşabilirseniz çok sevinirim

Sizce tekrar açılır mı

ilanın bu sene tekrar açılmayacağını ancak öbür sene sezon zamanı açılacağını söyledi SunExpress HR Biriminden birisi Linkedinde. Çünkü yeteri kadar başvuru aldıklarını yazmış

ilanın bu sene tekrar açılmayacağını ancak öbür sene sezon zamanı açılacağını söyledi SunExpress HR Biriminden birisi Linkedinde. Çünkü yeteri kadar başvuru aldıklarını yazmış
Evet bende okudum ama geçen senede fazla başvuru vardı bilemedim :(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.