Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
önünüze rastgele sorular geliyor, 30 saniye düşünme süresi 2 dakika da konuşma süreniz oluyor, kameranız açık şekilde konuşarak bu sorulara cevap vermelisiniz. sorular çok genel oluyor örneğin küçük yerde yaşamayı mı tercih edersin büyük yerde mi? öğrencilerin seçmeli ders seçmesi mi mantıklı mı yoksa sadece zorunlu dersleri mi görmeliler? gibi. sanırım 5 soru vardı. başarılar şimdiden.

• Like
Tepkiler: The North ve gunes
önünüze rastgele sorular geliyor, 30 saniye düşünme süresi 2 dakika da konuşma süreniz oluyor, kameranız açık şekilde konuşarak bu sorulara cevap vermelisiniz. sorular çok genel oluyor örneğin küçük yerde yaşamayı mı tercih edersin büyük yerde mi? öğrencilerin seçmeli ders seçmesi mi mantıklı mı yoksa sadece zorunlu dersleri mi görmeliler? gibi. sanırım 5 soru vardı. başarılar şimdiden.
Siz ne zaman girdiniz online mülakata?

• Like
Tepkiler: ek1n
benim de 2 dakikamın tamamı dolmamıştı her soruda, bence problem olmaz. kelime seçimleriniz gramer kullanımınız ve akıcı konuşmanız daha önemli olacaktır diye düşünüyorum ve korkulacak bir aşama değil, çoğu kişi geçmiş diye duydum. başarılar diliyorum şimdidenn.

• Like
Tepkiler: gunes ve The North
benim de 2 dakikamın tamamı dolmamıştı her soruda, bence problem olmaz. kelime seçimleriniz gramer kullanımınız ve akıcı konuşmanız daha önemli olacaktır diye düşünüyorum ve korkulacak bir aşama değil, çoğu kişi geçmiş diye duydum. başarılar diliyorum şimdidenn.
Çok teşekkür ederim. Size de sürecinizde başarılar dilerim. Sorunsuz geçmemiz dileğiyle 🙏🏻

• Like
Tepkiler: hllkk
Merhaba ben miladan kaldım bana kilo alıp gelmem söylendi pazartesi günü için bana tekrar mail atılır mı bir bilginiz var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.