Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
107
28
5
Meslek
Kabin
Aylar önce 1 yıllık projeye başvurmuştum İspanya için kabul almışım. Gidip gitmemek konusunda kararsızım Thy’nin ne yapacağı belli bile değil ama kabul edersem Thy ya mail atarsa diye de düşünmekten vazgeçemiyorum Ne yapacağım?

Aylar önce 1 yıllık projeye başvurmuştum İspanya için kabul almışım. Gidip gitmemek konusunda kararsızım Thy’nin ne yapacağı belli bile değil ama kabul edersem Thy ya mail atarsa diye de düşünmekten vazgeçemiyorum Ne yapacağım?
Hangisini daha uzun vadeli istediğinizi hesaba katarak karar verebilirsiniz. Thy genellikle her sene ilan açıyor yani projeden memnun kalmayıp döndüğünüzde THY’ye tekrar başvurabilirsiniz tabi tekrar o mülakat aşamalarını geçmek ve belirsizlikle mücadele etmek de zor o yüzden uzun vadeli hedefinize göre seçim yapmalısınız bence. THY’nin bize ne zaman döneceğini hiç kestiremiyorum yeni uçaklar geliyor emeklilik istifa sağlık raporu alanlar oluyor hatta amirliğe geçenler oluyor. Şirketin şuanki hedefi de tamamen büyüme odaklı Pandemi gibi bir durum yok eğer İspanya projenize gitmek için zamanınız varsa ocağı beklemek çok mantıklı olur

eğer maddi bir yaptırımı olmayacaksa katıldığınız projenin çalışırken haber gelse dahi terkedip geri gelirsiniz ispanyada projede hem yeni bir dil yeni bir ülke ve cvniz için çok önemli kaçırmayın derim eğer geri dönemeyeceğiniz birşeyse bile orda kendinize kattığınız tecrübeyle bir sonraki sene bile çok rahat tkya girersiniz şuan belirsiz bi süreç olduğundan karar size ait yine ama haber gelip gelmeyeceğinin garantisini kimse ne kendi ne sizin için verebilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.