Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

CelikHilal

Üye
29 Ocak 2025
47
10
5
Merhabalar bu sabah acı haberi aldım gerçekten eğitimini aldığım halde kusursuza yakın bir mülakat geçirmiştim. Geçirmemişim ne yazık ki elendim. Birde yeni bir duyuru çıkılmış bütün alım süreçleri 13.01.2025 tarihinde tamamlanacak diye buda süreci tamamlamayan herkes olumsuz olucakmış demekmiş sanırım. Hiç olumlu sonuç alan var mı 25-26 aralıkta kurula girip?

Merhabalar bu sabah acı haberi aldım gerçekten eğitimini aldığım halde kusursuza yakın bir mülakat geçirmiştim. Geçirmemişim ne yazık ki elendim. Birde yeni bir duyuru çıkılmış bütün alım süreçleri 13.01.2025 tarihinde tamamlanacak diye buda süreci tamamlamayan herkes olumsuz olucakmış demekmiş sanırım. Hiç olumlu sonuç alan var mı 25-26 aralıkta kurula girip?
Bugun mü olumsuz geldi sizin ¿

Mail aldı bir arkadaş. sürece dahil olmayanlar yani boy kilo , yabancı dil ve kurul mülakatına girmeyenler için bitiyor süreç anladığımız kadarıyla.

Arkadaşlar konuyla alakalı hem mail attım, hem destek talebi oluşturdum. Çok şükür ki hızlı yanıt verdiler, sizinle paylaşıyorum:
“2025 Take-Off Cabin ilanları değerlendirme süreçleri 12.01.2026 Pazartesi günü itibarıyla sonlanacak olup, sürece dahil olan adaylarımızın değerlendirme süreçleri devam etmektedir.”
Buyurun

• Like
Tepkiler: oylesineiste1
Merhaba, ön sağlıktan sonra sağlık raporunu almak için olumlu/olumsuz mail bekleyenler bu değerlendirme sürecinin sonlanması durumuna dahil değil yani doğru mu anlıyorum? Mailde tam olarak nasıl bir dönüş olmuş? Yardımcı olursanız çok sevinirim :(
Hayır dahil değil, başka bir konuda arkadaş mail atmış gelen mailde yer alan cevap;
“2025 Take-Off Cabin ilanları değerlendirme süreçleri 12.01.2026 Pazartesi günü itibarıyla sonlanacak olup, sürece dahil olan adaylarımızın değerlendirme süreçleri devam etmektedir.”

• Like
Tepkiler: hostadayi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.