THY Kabin Memurluğu Video Mulakat Sonuclari

• Konbuyu başlatan tolgacbn
  • Başlangıç tarihi
T

tolgacbn

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
az önce henüz cevap almayanların süreç sonunda alacagini belirten bir mail aldım başka alan oldu mu? bir de bu cevap almayanlar olumsuz bitince mail atacagiz anlamina mi geliyor

M

MMC19991

HavaPersonel.Com
az önce henüz cevap almayanların süreç sonunda alacagini belirten bir mail aldım başka alan oldu mu? bir de bu cevap almayanlar olumsuz bitince mail atacagiz anlamina mi geliyor
Bende aynı maili aldım fakat hala olumlu yada olumsuz süreç nasıl işleyecek emin değilim..

A

alperen4423

HavaPersonel.Com
banada geldi o mail muhtemelen yedek gibi bir şeye düştük olumlu sonuç alıp kuruldan elenenler yerine bu yedek grubundan alacaklar yüksek ihtimal biz olumsusuz gibi duruyor maalesef

H

Havaciolmak

banada geldi o mail muhtemelen yedek gibi bir şeye düştük olumlu sonuç alıp kuruldan elenenler yerine bu yedek grubundan alacaklar yüksek ihtimal biz olumsusuz gibi duruyor maalesef
Siz anket maili aldnz mı

J

jkfhsjkdvns

Daha video mülakatlar bitmedi bu tespiti nasıl yaptınız Allah aşkına çoğunluk 2 hafta ila 20 gün içinde dönüş almış benim daha 1 hafta oldu

Ü

Üye silindi 8698

arkadaşlar ben 19 temmuz’da girdim. İngilizce seviyem oldukça iyi. Konuşma becerilerim de gayet yüksek seviyedir. Bunları söylüyorum ki endişeler azalsın. Ego yapmaya gayret ettiğimden değil. Soruların hepsine de iki dakikayı doldurup cevap verdim. Lakin halen olumlu olumsuz bir mail almadım.21 gün oldu. Sanmıyorum elendiğimizi. Yani, umarım. Hahaha

Ü

Üye silindi 8845

Az önce helen mail...

Değerli Adayımız,

Türk Hava Yolları Kabin Memuru ilanımızın değerlendirme süreçlerinin “Online İngilizce Video Mülakat” aşaması halen devam etmekte olup bu aşamaya katılmış ancak henüz sonuç bilgilendirme maili almamış adaylarımıza, bu aşamanın tümüyle tamamlanması sonrası önümüzdeki günlerde sonuç bilgilendirme maili gönderilecektir.

T

tolgacbn

arkadaşlar ben 19 temmuz’da girdim. İngilizce seviyem oldukça iyi. Konuşma becerilerim de gayet yüksek seviyedir. Bunları söylüyorum ki endişeler azalsın. Ego yapmaya gayret ettiğimden değil. Soruların hepsine de iki dakikayı doldurup cevap verdim. Lakin halen olumlu olumsuz bir mail almadım.21 gün oldu. Sanmıyorum elendiğimizi. Yani, umarım. Hahah

T

tolgacbn

arkadaşlar ben 19 temmuz’da girdim. İngilizce seviyem oldukça iyi. Konuşma becerilerim de gayet yüksek seviyedir. Bunları söylüyorum ki endişeler azalsın. Ego yapmaya gayret ettiğimden değil. Soruların hepsine de iki dakikayı doldurup cevap verdim. Lakin halen olumlu olumsuz bir mail almadım.21 gün oldu. Sanmıyorum elendiğimizi. Yani, umarım. Hahaha
haklisiniz hocam ancak bazıları kurul mülakatına bile katılınca insan ister istemez endişe ediyor.

H

Havaciolmak

Siz anket maili aldnz mı

avolition likes me

avolition likes me

HavaPersonel.Com
Benim tahminimce kendime umutla doldurmak amaçlı bu bildirge THY duyurular kısmında zaten paylaşıldı acaba ekstra olarak görmeyenler için maillere yollanmış olabilir mi ?

G

ggg

Bende 19 temmuzda girdim anket dışında mail gelmedi. Yapay zeka sorusu hariç diğerlerini cevapladım tabiri tokezledigim yerler oldu çünkü karşımızda bie insan yoktu ama beb olumsuz olduğunu düşünürken siz böyle yazıp umutlarımı yeserttiniz çok teşekkür ederim fakat madem olumlu neden bizden sonrakilere mail gelip bize gelmedi elendik mi yoksa gerçekten yedek kadrosu mu var benim kafamı bu çok karıştırıyor.

Ü

Üye silindi 8698

Bende 19 temmuzda girdim anket dışında mail gelmedi. Yapay zeka sorusu hariç diğerlerini cevapladım tabiri tokezledigim yerler oldu çünkü karşımızda bie insan yoktu ama beb olumsuz olduğunu düşünürken siz böyle yazıp umutlarımı yeserttiniz çok teşekkür ederim fakat madem olumlu neden bizden sonrakilere mail gelip bize gelmedi elendik mi yoksa gerçekten yedek kadrosu mu var benim kafamı bu çok karıştırıyor.
Rica ederim ben de sizler gibi tecrübemi belirttim. Yedek fikri bana biraz profesyonellikten uzak geliyor. Bu şekilde bir eliminasyon sistemi tercih edecek olsaydı THY muhtemelen bunu açıkça belirtirdi.

G

ggg

Rica ederim ben de sizler gibi tecrübemi belirttim. Yedek fikri bana biraz profesyonellikten uzak geliyor. Bu şekilde bir eliminasyon sistemi tercih edecek olsaydı THY muhtemelen bunu açıkça belirtirdi.
Az önce 19 temmuzda giren birisi bugün olumlu mail aldığını yazmış umarım bizim için de hayırlısı olur

C

cslmiami

Bilgilendirme mailini ben de aldım az önce . Sürecin tümüyle bitmesi sonrası sonuç bildirgesi mailini herkes alacaktır yazıyordu. 8-12 temmuz ilk grup girdi,15-19 ikinci ve devamı sırasıyla 22-26 , 29-02 ve 05-09 grupları mülakatlarını oldu. 6 haftalık bir süreç olacağı söylenmişti en başında kariyer ekibi tarafından teams toplantısında. O halde geriye 12-16 ağustos tarihinde girecek olanlar kaldı. Eğer bir yanlışım yok ise ben olayı böyle görüyorum , hatalıysam kusura bakmayın . Önümüzdeki cuma son partlarda girdikten sonra onların içinden de illaki olumlu mesaj alacaklar olacaktır .Son grubun olumlu mesajlarıda gittikten sonra geriye kalan havuza ya toplu olumsuz mesajı atacaklar yada öngöremediğimiz farklı bir sistemleri var .

U

Uçan kabin memuru

Ben 31 temmuzda mülakata girdim genel olarak iyi geçtiğini düşünüyorum 2 gün önce career sitesinde bugun bana da gelen maili duyuru olarak belirtmişler olumsuz konuşmak istemiyorum ama benden bir gün sonra mülakata giren arkadaşlara olumlu maili ulaşmış sürecin bitmesiyle birlikte olumsuz olanlara toplu mail gönderecekler gibi düşünüyorum umarım yanılırım

N

nonetheless

HavaPersonel.Com
Arkadaslar umidi kesmeyin ben 8inde girdim hala bekliyorum mulakatim da gayet iyi gecmisti

Konuyu okuyanlar;