Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
az önce henüz cevap almayanların süreç sonunda alacagini belirten bir mail aldım başka alan oldu mu? bir de bu cevap almayanlar olumsuz bitince mail atacagiz anlamina mi geliyor
az önce henüz cevap almayanların süreç sonunda alacagini belirten bir mail aldım başka alan oldu mu? bir de bu cevap almayanlar olumsuz bitince mail atacagiz anlamina mi geliyor
banada geldi o mail muhtemelen yedek gibi bir şeye düştük olumlu sonuç alıp kuruldan elenenler yerine bu yedek grubundan alacaklar yüksek ihtimal biz olumsusuz gibi duruyor maalesef
banada geldi o mail muhtemelen yedek gibi bir şeye düştük olumlu sonuç alıp kuruldan elenenler yerine bu yedek grubundan alacaklar yüksek ihtimal biz olumsusuz gibi duruyor maalesef
arkadaşlar ben 19 temmuz’da girdim. İngilizce seviyem oldukça iyi. Konuşma becerilerim de gayet yüksek seviyedir. Bunları söylüyorum ki endişeler azalsın. Ego yapmaya gayret ettiğimden değil. Soruların hepsine de iki dakikayı doldurup cevap verdim. Lakin halen olumlu olumsuz bir mail almadım.21 gün oldu. Sanmıyorum elendiğimizi. Yani, umarım. Hahaha
Türk Hava Yolları Kabin Memuru ilanımızın değerlendirme süreçlerinin “Online İngilizce Video Mülakat” aşaması halen devam etmekte olup bu aşamaya katılmış ancak henüz sonuç bilgilendirme maili almamış adaylarımıza, bu aşamanın tümüyle tamamlanması sonrası önümüzdeki günlerde sonuç bilgilendirme maili gönderilecektir.
arkadaşlar ben 19 temmuz’da girdim. İngilizce seviyem oldukça iyi. Konuşma becerilerim de gayet yüksek seviyedir. Bunları söylüyorum ki endişeler azalsın. Ego yapmaya gayret ettiğimden değil. Soruların hepsine de iki dakikayı doldurup cevap verdim. Lakin halen olumlu olumsuz bir mail almadım.21 gün oldu. Sanmıyorum elendiğimizi. Yani, umarım. Hahah
arkadaşlar ben 19 temmuz’da girdim. İngilizce seviyem oldukça iyi. Konuşma becerilerim de gayet yüksek seviyedir. Bunları söylüyorum ki endişeler azalsın. Ego yapmaya gayret ettiğimden değil. Soruların hepsine de iki dakikayı doldurup cevap verdim. Lakin halen olumlu olumsuz bir mail almadım.21 gün oldu. Sanmıyorum elendiğimizi. Yani, umarım. Hahaha
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.