Kabin Memurluğu Ve Gebelik

• Konbuyu başlatan Dimay
  • Başlangıç tarihi
D

Dimay

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Dün sağlık aşamasına geçmem için olumlu mail geldi. Kısa bir süre önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken kabin memurluğunda işe alım yapılır mı? Sağlık şartlarında gebelik ile ilgili bir sınırlandırma yok. İşe alım ve eğitimden sonra yer görevinemi atanacağımyara belirli bir haftaya kadar uçuş getçekleştirebilir miyim? Yoksa sürecim sağlık aşamasında hamile olduğum için sonlandırılır mı sizce?

H

hculuk

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Dün sağlık aşamasına geçmem için olumlu mail geldi. Kısa bir süre önce hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken kabin memurluğunda işe alım yapılır mı? Sağlık şartlarında gebelik ile ilgili bir sınırlandırma yok. İşe alım ve eğitimden sonra yer görevinemi atanacağımyara belirli bir haftaya kadar uçuş getçekleştirebilir miyim? Yoksa sürecim sağlık aşamasında hamile olduğum için sonlandırılır mı sizce?
Bu konuda bir bilgim yok ama başka başlıkların altında sağlıkla alakalı durumlarını, sağlık raporu almadan önce sanırım THY nin doktoruna soran bir arkadaş vardı. Dilerseniz orada ki doktora danışarak ilerleyin. Sizin için daha sağlıklı bir sonuç olur.

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Siz boy kilo ölçümlerine girdiniz mi ve kütük mülakatına ?

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Evet girdim. Yuzyuze ingilizce mulakati kurul mulakati hepsine girdim. Olumlu maili geldi.
Anladım sevindim ve umarım en hayırlısı olur hakkınızda. Süreçle ilgili bir gelişme olursa yazarsanız memnun olurum. Sizi nasıl yönlendirdikleri ile ilgili.

Konuyu okuyanlar;