165 boy, 62 kilom. Normalde 168 biliyordum boyumu, polisliğe başvurduğumda boy 166 çıktı, yani 2-3 cm eksik ölçebiliyorlar bence, ing mülakat gayet kolaydı benim için, bence en zor aşama video mülakat, cvniz ve söyledikleriniz üzerinden gidiyor, rahat olmanızı öneririm, kasacak hiç bir durum yok, kurul mülakatında özgüvenli olmanız ve verdiğiniz cevapların profesyonel olması çok önemli, duruşunuzla, cevaplarınızla ben burdayım demeniz gerekiyorboy kilon kaçtı ? eksik ölçülme durumu söz konusu oldu mu? ingilizce odaya girdiğinden itibaren nasıl başladı ? ne konuştunuz veya cv üzerinden mi ilerlediler?
mülakatı daha yeni atlatmış biri olarak ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım, boy ve kilo benim ölçtüğümle aynıydı fark olmadı, kasıtlı olarak eksik ölçme gibi bi durum olacağını düşünmüyorum aksine kilosu fazla olanlara ekstra süre tanındığını da gördüm neden boyunuzu bilerek az ölçsünler ki? ingilizceye direkt kendimi tanıtarak başladım sonrasında benim söylediklerime göre sorular sordu sohbet havasında ilerlediboy kilon kaçtı ? eksik ölçülme durumu söz konusu oldu mu? ingilizce odaya girdiğinden itibaren nasıl başladı ? ne konuştunuz veya cv üzerinden mi ilerlediler?
Bu konuda bilgi verilmiyor, sadece mailde olumsuz olduğu belirtiliyor, 1.5 sene önce psikiyatriye gittim, ondan dolayı olduğunu düşünüyorum, başka sağlık problemim yok çünkü, İstanbul'a gitmeden tiroid ilacı kullanıyordum, tiroidim yüksekti, en son gitmeden tekrar baktırdım, tiroidim düşmüştü yani normal aralıktaydısağlık durumunuz neydi acaba özel değilse paylaşabilir misiniz? ben de ön sağlık muayenesine gideceğim herhangi bir sağlık sorunum yok, sağlık sorunu olmadığı sürece eleme olmaz diye düşünüyorum ama size neden olduğuna dair bilgi verildi mi ?
evde metreyle ölçtüğümde 1.72 çıkıyorum umarım sorun yaşamam. İng kaç dk sürdü peki?mülakatı daha yeni atlatmış biri olarak ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım, boy ve kilo benim ölçtüğümle aynıydı fark olmadı, kasıtlı olarak eksik ölçme gibi bi durum olacağını düşünmüyorum aksine kilosu fazla olanlara ekstra süre tanındığını da gördüm neden boyunuzu bilerek az ölçsünler ki? ingilizceye direkt kendimi tanıtarak başladım sonrasında benim söylediklerime göre sorular sordu sohbet havasında ilerledi
hakkınızda hayırlısı olsun.Bu konuda bilgi verilmiyor, sadece mailde olumsuz olduğu belirtiliyor, 1.5 sene önce psikiyatriye gittim, ondan dolayı olduğunu düşünüyorum, başka sağlık problemim yok çünkü, İstanbul'a gitmeden tiroid ilacı kullanıyordum, tiroidim yüksekti, en son gitmeden tekrar baktırdım, tiroidim düşmüştü yani normal aralıktaydı
Benim en fazla 10 dk sürdüevde metreyle ölçtüğümde 1.72 çıkıyorum umarım sorun yaşamam. İng kaç dk sürdü peki?
hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne zaman ön muayeneye gittiniz de bugün sonuç maili geldi acaba?Merhabalar, bugün ön muayene sonucumun olumsuz olduğuna dair mail alarak sürecim sonlanmış bulunmaktadır. Sormak istediğiniz konular hakkında yardımcı olabilirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.