Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin - Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

t365

Üye
20 Kas 2025
23
5
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, bugün ön muayene sonucumun olumsuz olduğuna dair mail alarak sürecim sonlanmış bulunmaktadır. Sormak istediğiniz konular hakkında yardımcı olabilirim.

boy kilon kaçtı ? eksik ölçülme durumu söz konusu oldu mu? ingilizce odaya girdiğinden itibaren nasıl başladı ? ne konuştunuz veya cv üzerinden mi ilerlediler?

sağlık durumunuz neydi acaba özel değilse paylaşabilir misiniz? ben de ön sağlık muayenesine gideceğim herhangi bir sağlık sorunum yok, sağlık sorunu olmadığı sürece eleme olmaz diye düşünüyorum ama size neden olduğuna dair bilgi verildi mi ?

boy kilon kaçtı ? eksik ölçülme durumu söz konusu oldu mu? ingilizce odaya girdiğinden itibaren nasıl başladı ? ne konuştunuz veya cv üzerinden mi ilerlediler?
165 boy, 62 kilom. Normalde 168 biliyordum boyumu, polisliğe başvurduğumda boy 166 çıktı, yani 2-3 cm eksik ölçebiliyorlar bence, ing mülakat gayet kolaydı benim için, bence en zor aşama video mülakat, cvniz ve söyledikleriniz üzerinden gidiyor, rahat olmanızı öneririm, kasacak hiç bir durum yok, kurul mülakatında özgüvenli olmanız ve verdiğiniz cevapların profesyonel olması çok önemli, duruşunuzla, cevaplarınızla ben burdayım demeniz gerekiyor

• Like
Tepkiler: cemphfdd
mülakatı daha yeni atlatmış biri olarak ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım, boy ve kilo benim ölçtüğümle aynıydı fark olmadı, kasıtlı olarak eksik ölçme gibi bi durum olacağını düşünmüyorum aksine kilosu fazla olanlara ekstra süre tanındığını da gördüm neden boyunuzu bilerek az ölçsünler ki? ingilizceye direkt kendimi tanıtarak başladım sonrasında benim söylediklerime göre sorular sordu sohbet havasında ilerledi

sağlık durumunuz neydi acaba özel değilse paylaşabilir misiniz? ben de ön sağlık muayenesine gideceğim herhangi bir sağlık sorunum yok, sağlık sorunu olmadığı sürece eleme olmaz diye düşünüyorum ama size neden olduğuna dair bilgi verildi mi ?
Bu konuda bilgi verilmiyor, sadece mailde olumsuz olduğu belirtiliyor, 1.5 sene önce psikiyatriye gittim, ondan dolayı olduğunu düşünüyorum, başka sağlık problemim yok çünkü, İstanbul'a gitmeden tiroid ilacı kullanıyordum, tiroidim yüksekti, en son gitmeden tekrar baktırdım, tiroidim düşmüştü yani normal aralıktaydı

mülakatı daha yeni atlatmış biri olarak ben de kendi tecrübelerimi paylaşayım, boy ve kilo benim ölçtüğümle aynıydı fark olmadı, kasıtlı olarak eksik ölçme gibi bi durum olacağını düşünmüyorum aksine kilosu fazla olanlara ekstra süre tanındığını da gördüm neden boyunuzu bilerek az ölçsünler ki? ingilizceye direkt kendimi tanıtarak başladım sonrasında benim söylediklerime göre sorular sordu sohbet havasında ilerledi
evde metreyle ölçtüğümde 1.72 çıkıyorum umarım sorun yaşamam. İng kaç dk sürdü peki?
Bu konuda bilgi verilmiyor, sadece mailde olumsuz olduğu belirtiliyor, 1.5 sene önce psikiyatriye gittim, ondan dolayı olduğunu düşünüyorum, başka sağlık problemim yok çünkü, İstanbul'a gitmeden tiroid ilacı kullanıyordum, tiroidim yüksekti, en son gitmeden tekrar baktırdım, tiroidim düşmüştü yani normal aralıktaydı
hakkınızda hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: t365

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.