THY Kabin Memurluğu Servikal Disk Bozukluğu

ravessa

HavaPersonel.Com
Selam arkadaslar

Yaklaşık 2020 yılında kontrol için girdiğin muayenede Servikal disk bozuklugu olarak girmişler çok oturmaya bagli olarak muhtemelende fıtık başlangıcı var konudan bağımsız kurul mülakatı performansım ve önceki tecrübelerim farketmeksizin direkt elerler mi sizce ? Gemi personeliyim bütün acil durum güvenlik sertifikalarim var (STCW) konudan muzdarip olanlar yardım ederse sevinirim

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Umut kırıcı olmak istemem, ben iş yeri hekimi falan değilim elbette ama sanırım durum pek olumlu gözükmüyor. Çünkü sağlık şartlarında çok ayrıntılı olarak belirtmişler:

Her türlü minimal seviyedeki patolojilerde dahil olmak üzere omurga disk patolojileri ( dejeneratif değişiklikler, bulgingler, bel fıtığı, boyun fıtık ve diğer omurga hastalıkları) olan, geçmişte seviyesi, derecesi fark etmeksizin tanısı, tedavisi, ameliyatı olan, güncel veya geçmiş MR sonucunda tespit edilenler de dahil tüm adayların işe girişi uygun değildir.

aviationg777

HavaPersonel.Com
merhaba 2 hafta önce ek tektiklerimi teslim ettim mr raporumda nonokompresif bulging (herhangi bi sinire dokunmayan minimal disk bombeleşmesi) olmasına rağmen cuma günü olumsuz yanıtı aldım sizin gibi düşünerek umut edip sürece devam ettim ve elendim devlet hastanesinde güncel bi mr çektirmenizi temiz ise ona göre sürece devam etmenizi öneririm.

ravessa

HavaPersonel.Com
merhaba 2 hafta önce ek tektiklerimi teslim ettim mr raporumda nonokompresif bulging (herhangi bi sinire dokunmayan minimal disk bombeleşmesi) olmasına rağmen cuma günü olumsuz yanıtı aldım sizin gibi düşünerek umut edip sürece devam ettim ve elendim devlet hastanesinde güncel bi mr çektirmenizi temiz ise ona göre sürece devam etmenizi öneririm.
Teşekkürler, üzüldüm sizin adınıza benim içinde hayal kırıklığı oldu açıkçası fıtık olsa dahi bunlar spor programlariyla uzun yıllar boyunca başınıza dert olmayacak şeyler ki fıtık yok sadece oturmaya bagli esneklik azalması gibi bişey neyse sağlık olsun diyelim

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Siz sağlık taraması için gittiğinizde e nabız verileriniz sebebiyle mi sizden ek tetkik istendi, yoksa sağlık taramasının bir bölümünde MR da var mı?

Ben de bulging varmış, bu durumda bütün süreç olumlu olsa dahi sağlık aşamasına girip boşuna para vermeye gerek yok sanırım öyle mi?

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Teşekkürler, üzüldüm sizin adınıza benim içinde hayal kırıklığı oldu açıkçası fıtık olsa dahi bunlar spor programlariyla uzun yıllar boyunca başınıza dert olmayacak şeyler ki fıtık yok sadece oturmaya bagli esneklik azalması gibi bişey neyse sağlık olsun diyelim

Sanki işe almak için değil de almamak için bir çaba var gibi değil mi :) başvuru çok olunca böyle oluyor sanırım. Bende boyun düzleşmesi var, bu engel değil aslında ama hiçbir bası vs. olmayan bulging sebebiyle elenecek olmak da kalp kırıcı oluyor. Çok geçmiş olsun bizlere.

aviationg777

HavaPersonel.Com
Siz sağlık taraması için gittiğinizde e nabız verileriniz sebebiyle mi sizden ek tetkik istendi, yoksa sağlık taramasının bir bölümünde MR da var mı?

Ben de bulging varmış, bu durumda bütün süreç olumlu olsa dahi sağlık aşamasına girip boşuna para vermeye gerek yok sanırım öyle mi?
merhaba saglik taramasinda mr yok e nabiz gecmisimde koronadan kaynakli 2021 de bel agrisi sikayetiyle mr cektirdigim icin istediler

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
merhaba saglik taramasinda mr yok e nabiz gecmisimde koronadan kaynakli 2021 de bel agrisi sikayetiyle mr cektirdigim icin istediler

gerçekten çok üzüldüm, hadi benimki yeni, yapacak bir şey yok ama sizinkinin üzerinden kaç sene geçmiş.

Keşke en azından ''bu sebeple rapor almaya kalkarsam vs. işten tazminatsız çıkarılmayı kabul ediyorum'' gibi bir seçeneğimiz olsaydı değil mi? Bulging gerçekten de pek ciddi bir şey değil çünkü :/

aviationg777

HavaPersonel.Com
gerçekten çok üzüldüm, hadi benimki yeni, yapacak bir şey yok ama sizinkinin üzerinden kaç sene geçmiş.

Keşke en azından ''bu sebeple rapor almaya kalkarsam vs. işten tazminatsız çıkarılmayı kabul ediyorum'' gibi bir seçeneğimiz olsaydı değil mi? Bulging gerçekten de pek ciddi bir şey değil çünkü :/
kesinlikle.. bi de 30 bine yakin hastane masrafindan sonra bu durumdan dolayi son asamayi gecememek uzucu bi durum. burada bu durum icin cevap arayip bulamamistim aklinda soru isareti olan arkadaslara yardimci olmak icin kendi deneyimimi aktardim cunku eminim 30 bin tl cikarip rahat verebilecek insanlarin hizmet sektorunde ise girmeye ihtiyaci oldugunu sanmiyorum :)

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
kesinlikle.. bi de 30 bine yakin hastane masrafindan sonra bu durumdan dolayi son asamayi gecememek uzucu bi durum. burada bu durum icin cevap arayip bulamamistim aklinda soru isareti olan arkadaslara yardimci olmak icin kendi deneyimimi aktardim cunku eminim 30 bin tl cikarip rahat verebilecek insanlarin hizmet sektorunde ise girmeye ihtiyaci oldugunu sanmiyorum :)
Size gerçekten çok teşekkür ederim. Böyle hemen hemen aynı durumu yaşamış birinden bilgi almak çok büyük bir şans oldu. Çünkü bende ''sonuçta fıtık değil bir şey değil ya ne olacak ki, ona da takılmazlar herhalde'' şeklinde bir umut vardı açıkçası.

Keşke hiç böyle bir bilgi vermenizi gerektirecek bir sıkıntı yaşamasaydınız, harcadığınız paranın 100 katı başka bir şekilde size dönecektir inşallah. Gönlünüzü ferah tutun, daha güzelini yaşarsınız :) saygılar sevgiler

ravessa

HavaPersonel.Com
Sanki işe almak için değil de almamak için bir çaba var gibi değil mi :) başvuru çok olunca böyle oluyor sanırım. Bende boyun düzleşmesi var, bu engel değil aslında ama hiçbir bası vs. olmayan bulging sebebiyle elenecek olmak da kalp kırıcı oluyor. Çok geçmiş olsun bizlere.
Bendede bulging var bu arada sinire etki etmiyor baktığım eski cektirdigim mr raporuna göre

ravessa

HavaPersonel.Com
Merak ettiğim tek soru direkt kurul kararına bırakılmadan elendiniz mi

ravessa

HavaPersonel.Com

Ne yaptınız sonuç ne oldu girdiniz mi sağlık raporuna ?

cleverman6

HavaPersonel.Com
Ek tetkik veya tetkikler istenip o sonuçlarını teslim ettikten sonra olumlu cevap alan var mı onu merak ediyorum

Konuyu okuyanlar;