Kabin Memurluğu Sağlık Muayenesi

• Konbuyu başlatan cakemoon123
  • Başlangıç tarihi
C

cakemoon123

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar,

Mülakat Sonrası Sağlık Aşamasında Raporları alacağımız yerden tekrar Boy ve Kilo ölçülüyor mu acaba bilgisi olan var mı? Mülakatta bir kaç kilom fazlası vardı sonra verdikten sonra tekrar girdim ve geçtim ancak şu an 1-2 Kilo tekrar almış olabilirim.

Sorum sadece Sağlık Muayenesi tekrar Boy-Kilo Ölçümü oluyor mu?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Bende şunu merak ediyorum, sağlık kontrolü mail geldikten ne kadar sonra oluyor, mesela en geç 1 veya 2 hafta sonra mı

Birde sağlık belgelerini aldıktan sonra thy hekimine belgeleri teslim etmek için ne kadar süre veriliyor

S

selfmachine

HavaPersonel.Com
Merhaba Arkadaşlar,

Mülakat Sonrası Sağlık Aşamasında Raporları alacağımız yerden tekrar Boy ve Kilo ölçülüyor mu acaba bilgisi olan var mı? Mülakatta bir kaç kilom fazlası vardı sonra verdikten sonra tekrar girdim ve geçtim ancak şu an 1-2 Kilo tekrar almış olabilirim.

Sorum sadece Sağlık Muayenesi tekrar Boy-Kilo Ölçümü oluyor mu?
kaç kiloydun ve kaç kiloya düşmen gerekmişti.

H

Hamer

HavaPersonel.Com
Bende şunu merak ediyorum, sağlık kontrolü mail geldikten ne kadar sonra oluyor, mesela en geç 1 veya 2 hafta sonra mı

Birde sağlık belgelerini aldıktan sonra thy hekimine belgeleri teslim etmek için ne kadar süre veriliyor
Merhabalar, Ben İzmirde ikamet ediyorum. 29 Ağustosta video mülakatın olumlu olduğu mailini aldım. Henüz Kurul Mülakatı için mail gelmedi. Anca benim bu süreçte aklıma takılan bir durum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kurul mülakatına çağırıldıktan sonra eğer İstanbuldaki mülakat olumlu olursa, İzmirde anlaşmalı bir hastanede sağlık muayenesine gireceğim. Bu sağlık raporunu onaylatmak için tekrar İstanbula mı gitmem gerekiyor yoksa PDF vs olarak mail mi atacağım?
Birde belge yükleme maili geldiğini okudum, bu belgeler ne ile ilgili acaba ?

T

tolgacbnn

HavaPersonel.Com
Merhabalar, Ben İzmirde ikamet ediyorum. 29 Ağustosta video mülakatın olumlu olduğu mailini aldım. Henüz Kurul Mülakatı için mail gelmedi. Anca benim bu süreçte aklıma takılan bir durum var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kurul mülakatına çağırıldıktan sonra eğer İstanbuldaki mülakat olumlu olursa, İzmirde anlaşmalı bir hastanede sağlık muayenesine gireceğim. Bu sağlık raporunu onaylatmak için tekrar İstanbula mı gitmem gerekiyor yoksa PDF vs olarak mail mi atacağım?
Birde belge yükleme maili geldiğini okudum, bu belgeler ne ile ilgili acaba ?
ben de aynı şekilde bekliyorum kurul mülakatını

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Ucret fiyati merak eden arkadaslar icin Ankarada 2 hastane var, Bugun arayip sordum ikisinide
baskent hastanesi 13.750 tl istiyor ama randevu sisteminde sorun var diyip su an icin randevu vermiyorlar.
Geriye tek secenek lokman hekim hastanesi kaliyor 14.830 tl , ucreti direk nakit ya da karta tek cekim aliyorlar. Taksit falan yapmak yokmus >D

M

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Shgm yetkili olarak Koru hastanesi de var. Ama kabin muayenesi hakkında bilgim yok maalesef

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Ek tetkik ücreti ne kadar acaba

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Ek tetkik ücretleri hastaneye göre değişiyor. Ama ben sadece odyometri testi için ortalama 5000 tl verdim
benden de astim icin ek tetkik istemeleri yuksek olasilik. Umarim o kadar pahali degildir.

M

msirakaya01

HavaPersonel.Com
benden de astim icin ek tetkik istemeleri yuksek olasilik. Umarim o kadar pahali degildir.
Ücret olarak emsey hastanesi biraz daha uygun gibi. Hisar hastanesi kardiyoloji, ultrason ve odyoya 18 bin lira istemişti. Emseyde 10 bin cıvarı dediler.

Konuyu okuyanlar;