AJET Kabin memurluğu sağlık koşulları

• Konbuyu başlatan duayen69
  • Başlangıç tarihi
D

duayen69

HavaPersonel.Com
Merhabalar kabin memurluğu sağlık koşullarında miyop işe girişte engel oluyor mu ?
Bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.

Y

yusufkahve

HavaPersonel.Com
2020 yılında e nabızda egzama tanısı var bende de sağlık şartlarında sık atak geçiren ve ilaç kullanan egzama hastaları şeklinde bir ibare var ve ilaç kullanmıyorum bunun için. E nabızda egzamayı görüp direkt elerler mi?

admin

admin

Admin
Moderatör
2020 yılında e nabızda egzama tanısı var bende de sağlık şartlarında sık atak geçiren ve ilaç kullanan egzama hastaları şeklinde bir ibare var ve ilaç kullanmıyorum bunun için. E nabızda egzamayı görüp direkt elerler mi?
Elemez fakat ek tetkik isteyebilir

Y

Yagmurg

HavaPersonel.Com
Merhabalar, anemi taşıyıcısı olmak sizce bir sorun olur mu, çevrenizden duydunuz mu hiç bu konuya takıldıklarını? Thy nin şartlarında belirli oranlar var. Ben sunexpresste şuan iş teklifi bekleme sürecindeyim. Sizce sorun olur mu?

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar, anemi taşıyıcısı olmak sizce bir sorun olur mu, çevrenizden duydunuz mu hiç bu konuya takıldıklarını? Thy nin şartlarında belirli oranlar var. Ben sunexpresste şuan iş teklifi bekleme sürecindeyim. Sizce sorun olur mu?
Ajet için soruyorsanız ekteki pdf

Ekli dosyalar

• Ek_1_İşe_Alımı_Gerçekleşmeyen_Hastalıklar_Tanılar_Listesi.pdf
    741.5 KB · Görüntüleme: 27
M

martelyeva

HavaPersonel.Com
Merhaba bir sorum olacaktı, ben 2 sene önce antidepresan kullandım ve bıraktım. (3 sene önce bırakılmalı yazdığını biliyorum.) Hastaneden uçuşa elverişli raporu almış olsam bile işe alınabiliyor muyum ek tetkik vesaire ile yoksa direkt elenme sebebi mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu okuyanlar;