THY Kabin Memurluğu Sağlık Astım

• Konbuyu başlatan Kırıklk
  • Başlangıç tarihi
K

Kırıklk

HavaPersonel.Com
Geçmişte astım tanısı ve astım ilacına raporu olanlar var mı uzun zamandır ilaç kullanmıyorum. Ama geçmişteki bu tanı endişenlendiriyo beni sürecim olumlu ilerliyo suan

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Merhabalar , e nabız geçmişinde tanımlanamamış astım sorun yaratır mı bilen var mı?

G

ggg

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende acile gitmişim 2019 yılında tanıyı astım yazmış ama ilaç vs yok sorun yaratır mı

G

ggg

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende acile gitmişim 2019 yılında tanıyı astım yazmış ama ilaç vs yok sorun yaratır mı
Bir de 2018 yılında vertigo yazmışlar neye göre yazıyorlarsa

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
bendede 2018 aralik ve 2019 ocak ayinda astim tanisiyla ilac aldigim goruluyor. 26 agustosta kurul mulakatina girdim. Gecipte sagliktan elenirsem bilgilendirme yaparim.

G

ggg

HavaPersonel.Com
bendede 2018 aralik ve 2019 ocak ayinda astim tanisiyla ilac aldigim goruluyor. 26 agustosta kurul mulakatina girdim. Gecipte sagliktan elenirsem bilgilendirme yaparim.
Ben ilaçta almadım hocam ama her neyse sizin adınıza çok sevindim ve umutluyum umarım hakkınzda en iyisi olur 🙈❤️

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Ben ilaçta almadım hocam ama her neyse sizin adınıza çok sevindim ve umutluyum umarım hakkınzda en iyisi olur 🙈❤️
astim tanisi yazmasi sikinti yaratiyor doktorla konustugumda o sekilde anladim. Saglik raporundaki sonuclar tatmin edici olmazsa ek tetkik istiyorlarmis. Umarim bir sorunla karsilasmazsiniz.

O

ozdemiromer44

HavaPersonel.Com
astim tanisi yazmasi sikinti yaratiyor doktorla konustugumda o sekilde anladim. Saglik raporundaki sonuclar tatmin edici olmazsa ek tetkik istiyorlarmis. Umarim bir sorunla karsilasmazsiniz.
Hangi doktorla konuştunuz

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Tanımlanamamış astım sorun yaratıyor mu bilginiz var mı herhangi bi tedavi uygulanmadı ya da ilaç vs
Benim gittigimde aramda gecen diyalog su sekilde. 2018 aralik 2019 ocak ayinda astim tanisiyla 2 ay foster adli ilaci kullandim. Ama etkisi kotu oldugu icin biraktim. Bu bir sorun yaratir mi seklindeydi. Doktor alacagin saglik raporunun sonucu tatmin edici olmazsa ek tetkikler isteyebiliriz diye soyledi. e nabizina bakip boyle bir sorunla karsilasmissin diye direk elemeyiz dedi. benim ogrenmek istedigim oydu , cunku acik acik soyledim. Yakin zamanda dugun yapacagim 15 bin tlyi bosa odemek istemiyorum dedim direk eleneceksek o yuzden.

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Benim gittigimde aramda gecen diyalog su sekilde. 2018 aralik 2019 ocak ayinda astim tanisiyla 2 ay foster adli ilaci kullandim. Ama etkisi kotu oldugu icin biraktim. Bu bir sorun yaratir mi seklindeydi. Doktor alacagin saglik raporunun sonucu tatmin edici olmazsa ek tetkikler isteyebiliriz diye soyledi. e nabizina bakip boyle bir sorunla karsilasmissin diye direk elemeyiz dedi. benim ogrenmek istedigim oydu , cunku acik acik soyledim. Yakin zamanda dugun yapacagim 15 bin tlyi bosa odemek istemiyorum dedim direk eleneceksek o yuzden.
Evet tabi ki sağlık raporları oldukça pahalı çok detaylı isteniyor çünkü.teşekkürler bilgi için. Sürecinizin olumlu devam etmesini dilerim 🙏🏼

xyshadh

xyshadh

HavaPersonel.Com
geçmiş tanılarımda seboreik dermatit var kronik bi şey değil şampuan yazdırmak için gitmiştim sizce sağlıkta sıkıntı olur mu

A

Ahmet Bahadır Çarbaş

HavaPersonel.Com
arkadaşlar olumlu olumsuz herhangi bir gelişme yaşayan var mı acaba ?

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
arkadaşlar olumlu olumsuz herhangi bir gelişme yaşayan var mı acaba ?
ben bugun saglik testine girdim , solunum fonksiyon testinde bir sorun cikmadi. ama doktor istanbula gidince senden ek tetkik istenebilir bu konu hakkinda dedi. e nabiz gecmisimde gorundugu icin.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
ben bugun saglik testine girdim , solunum fonksiyon testinde bir sorun cikmadi. ama doktor istanbula gidince senden ek tetkik istenebilir bu konu hakkinda dedi. e nabiz gecmisimde gorundugu icin.
Hangi şehirdesiniz

A

Ahmet Bahadır Çarbaş

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim, İstanbul'da ki kontrolden sonra da gelişmeleri yazarsanız çok mutlu olurum.

Konuyu okuyanlar;