Bir de 2018 yılında vertigo yazmışlar neye göre yazıyorlarsaArkadaşlar bende acile gitmişim 2019 yılında tanıyı astım yazmış ama ilaç vs yok sorun yaratır mı
Ben ilaçta almadım hocam ama her neyse sizin adınıza çok sevindim ve umutluyum umarım hakkınzda en iyisi olurbendede 2018 aralik ve 2019 ocak ayinda astim tanisiyla ilac aldigim goruluyor. 26 agustosta kurul mulakatina girdim. Gecipte sagliktan elenirsem bilgilendirme yaparim.
astim tanisi yazmasi sikinti yaratiyor doktorla konustugumda o sekilde anladim. Saglik raporundaki sonuclar tatmin edici olmazsa ek tetkik istiyorlarmis. Umarim bir sorunla karsilasmazsiniz.Ben ilaçta almadım hocam ama her neyse sizin adınıza çok sevindim ve umutluyum umarım hakkınzda en iyisi olur![]()
Hangi doktorla konuştunuzastim tanisi yazmasi sikinti yaratiyor doktorla konustugumda o sekilde anladim. Saglik raporundaki sonuclar tatmin edici olmazsa ek tetkik istiyorlarmis. Umarim bir sorunla karsilasmazsiniz.
thydeki bir doktorlaHangi doktorla konuştunuz
Tanımlanamamış astım sorun yaratıyor mu bilginiz var mı herhangi bi tedavi uygulanmadı ya da ilaç vsthydeki bir doktorla
Benim gittigimde aramda gecen diyalog su sekilde. 2018 aralik 2019 ocak ayinda astim tanisiyla 2 ay foster adli ilaci kullandim. Ama etkisi kotu oldugu icin biraktim. Bu bir sorun yaratir mi seklindeydi. Doktor alacagin saglik raporunun sonucu tatmin edici olmazsa ek tetkikler isteyebiliriz diye soyledi. e nabizina bakip boyle bir sorunla karsilasmissin diye direk elemeyiz dedi. benim ogrenmek istedigim oydu , cunku acik acik soyledim. Yakin zamanda dugun yapacagim 15 bin tlyi bosa odemek istemiyorum dedim direk eleneceksek o yuzden.Tanımlanamamış astım sorun yaratıyor mu bilginiz var mı herhangi bi tedavi uygulanmadı ya da ilaç vs
Evet tabi ki sağlık raporları oldukça pahalı çok detaylı isteniyor çünkü.teşekkürler bilgi için. Sürecinizin olumlu devam etmesini dilerimBenim gittigimde aramda gecen diyalog su sekilde. 2018 aralik 2019 ocak ayinda astim tanisiyla 2 ay foster adli ilaci kullandim. Ama etkisi kotu oldugu icin biraktim. Bu bir sorun yaratir mi seklindeydi. Doktor alacagin saglik raporunun sonucu tatmin edici olmazsa ek tetkikler isteyebiliriz diye soyledi. e nabizina bakip boyle bir sorunla karsilasmissin diye direk elemeyiz dedi. benim ogrenmek istedigim oydu , cunku acik acik soyledim. Yakin zamanda dugun yapacagim 15 bin tlyi bosa odemek istemiyorum dedim direk eleneceksek o yuzden.
ben bugun saglik testine girdim , solunum fonksiyon testinde bir sorun cikmadi. ama doktor istanbula gidince senden ek tetkik istenebilir bu konu hakkinda dedi. e nabiz gecmisimde gorundugu icin.arkadaşlar olumlu olumsuz herhangi bir gelişme yaşayan var mı acaba ?
Hangi şehirdesinizben bugun saglik testine girdim , solunum fonksiyon testinde bir sorun cikmadi. ama doktor istanbula gidince senden ek tetkik istenebilir bu konu hakkinda dedi. e nabiz gecmisimde gorundugu icin.
Çok teşekkür ederim, İstanbul'da ki kontrolden sonra da gelişmeleri yazarsanız çok mutlu olurum.ben bugun saglik testine girdim , solunum fonksiyon testinde bir sorun cikmadi. ama doktor istanbula gidince senden ek tetkik istenebilir bu konu hakkinda dedi. e nabiz gecmisimde gorundugu icin.
Olur 24-26 agustos araliginda haber veririm.Çok teşekkür ederim, İstanbul'da ki kontrolden sonra da gelişmeleri yazarsanız çok mutlu olurum.
Merhaba siz raporunuzu teslim ettiniz mi vertigo tanısı sorun oldu mu acabaBir de 2018 yılında vertigo yazmışlar neye göre yazıyorlarsa
Sizden ek tetkik istendi mi son durumunuz nedir acababen bugun saglik testine girdim , solunum fonksiyon testinde bir sorun cikmadi. ama doktor istanbula gidince senden ek tetkik istenebilir bu konu hakkinda dedi. e nabiz gecmisimde gorundugu icin.