Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba pasaportu olmayanların ne zamana kadar pasaport alması gerekiyor bununla ilgili bir bilgi verilmedi sanırım ama bilgisi olan var mı eğitime kadar tamamlamış olmam mı gerekiyor benim pasaportum yok çünkü ve sorulmamıştı da
Tahminimce eğitim sonuna kadar süre verirler. Şirkete bağlı ortalama 1.5 ay eğitim veriliyor 3. veya 4. haftada istenebilir belki. Ama benim mülakatlarımda da istenmedi, bilgi de verilmedi.
Tahminimce eğitim sonuna kadar süre verirler. Şirkete bağlı ortalama 1.5 ay eğitim veriliyor 3. veya 4. haftada istenebilir belki. Ama benim mülakatlarımda da istenmedi, bilgi de verilmedi.
Bir an önce halletseniz iyi olur çünkü araya bayram vs girecek ve fotoğrafıydı randevusuydu derken zaman alabilecek bir işlem yaşadığınız yere bağlı olarak.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.