ubest

Üye
19 Tem 2024
12
0
0
Üni sini okuyalım mı kabin memurluğunun bir de 2 sene okuyup sonra mülakatta elenmeyelim böyle bir şey var mı

Bir de herhangi bir üniversiteyle sertifikalı üniversite arasında mezun olunca fark oluyor mu Please help me...

Üni sini okuyalım mı kabin memurluğunun bir de 2 sene okuyup sonra mülakatta elenmeyelim böyle bir şey var mı

Bir de herhangi bir üniversiteyle sertifikalı üniversite arasında mezun olunca fark oluyor mu Please help me...
ünisini okudun diye almak zorunda değil . Avantajı olur elbette bölümünü okumanın ama yüzünde kaş var der ve eler yani isterse yapcak bişe yok

Sivil havacılık kabin hizmetlerinin bölümünü okuyanların durumu nasıl 2 sene okuyup sonra mülakatta elenme mi var mı yoksa okul başlayınca mı yapılıyor mülakat veya belirli testler nasıl oluyor 2 senemiz boşuna gitmesin

Ben de bilmediğimden soruyorum belki faydası olur. Üniversiteler ile şirketler arasında pozitif ayrımcılık anlaşmaları oluyor mudur?

Ne bileyim Koç Üni'den mezun olan biri Arçelik'te staj yapar ya da Medipol'den mezun biri Medipol Hastanesi'nde önceliklidir...gibi

Şirketlerin son ilanlarına baktım, bi şirket mesela tam tersini yapmış. Tecrübesiz aday alıp "iş garantili x üniversitesi" eğitimine sokuyor.

Ben de bilmediğimden soruyorum belki faydası olur. Üniversiteler ile şirketler arasında pozitif ayrımcılık anlaşmaları oluyor mudur?

Ne bileyim Koç Üni'den mezun olan biri Arçelik'te staj yapar ya da Medipol'den mezun biri Medipol Hastanesi'nde önceliklidir...gibi

Şirketlerin son ilanlarına baktım, bi şirket mesela tam tersini yapmış. Tecrübesiz aday alıp "iş garantili x üniversitesi" eğitimine sokuyor.
ABİ BANA MI CEVAP VERDİN YOKSA SORU MU SORDUN

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.