Pozisyon veya İlan Adı
thy kabin memurluğu

kartnesi

Üye
14 Eyl 2025
9
0
0
Meslek
Kabin
merhabalar
mülakata benimle aynı gün ve benden bir sonraki gün giren iki arkadaşıma da olumlu sonuç maili geldi fakat bana henüz gelen bir şey yok. mülakatımın iyi geçtiğine eminim ve olumlu sonuç bekliyorum. acaba açıklarken bir puan sistemiyle mi ilerliyorlar bileniniz ya da tahmini olan var mı?

merhabalar
mülakata benimle aynı gün ve benden bir sonraki gün giren iki arkadaşıma da olumlu sonuç maili geldi fakat bana henüz gelen bir şey yok. mülakatımın iyi geçtiğine eminim ve olumlu sonuç bekliyorum. acaba açıklarken bir puan sistemiyle mi ilerliyorlar bileniniz ya da tahmini olan var mı?
Merhabalar ne zaman girmiştiniz acaba ?

Yani normalde sırayla geliyor. Arkadaşlarınız ne zaman girmiş ve olumlu mu dönüş almışlar ?
16-17 eylül. 10 gün içerisinde olumlu dönüş aldılar. 9 eylülde giren arkadaşım da 10 gün içerisinde olumlu dönüş aldı. sırayla geliyorsa eğer olumsuz dönüş yapacaklarını düşünücem 🥲 kimisi de bi puan sisteminden bahsediyor bu yüzden bilemedim pek

16-17 eylül. 10 gün içerisinde olumlu dönüş aldılar. 9 eylülde giren arkadaşım da 10 gün içerisinde olumlu dönüş aldı. sırayla geliyorsa eğer olumsuz dönüş yapacaklarını düşünücem 🥲 kimisi de bi puan sisteminden bahsediyor bu yüzden bilemedim pek
Bende 10 Eylulde girmiştim ümitsizliğe kapılmayalım ama demek ki olumsuz oldu yinede bekleyelim olumlu olumsuz mutlaka dönüş yapıyorlar

okuduğum formlar da genel olarak 10 günde olumlular açıklanmış 😔 umarım bu şekilde değildir çünkü bende dönüş bekliyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.