THY Kabin Memurluğu Mülakat Sonucu

Lumenflower

HavaPersonel.Com
Mülakat sonucum olumsuz gelmiş ve tekrar başvuru yapabileceğimi bildiren yazının da dahil olduğu birkaç maddelik geri bildirim yazılmış. Bu geri bildirimler kopyala yapıştır yazı mı yoksa gerçekten zayıf noktalarımızı mı içeriyor?

xyshadh

HavaPersonel.Com
Mülakat sonucum olumsuz gelmiş ve tekrar başvuru yapabileceğimi bildiren yazının da dahil olduğu birkaç maddelik geri bildirim yazılmış. Bu geri bildirimler kopyala yapıştır yazı mı yoksa gerçekten zayıf noktalarımızı mı içeriyor?
neler yaziyordu sizinkinde?

zeus01

HavaPersonel.Com
3 Eylülde girdiğim mülakattan bu sabah olumlu sonuç geldi. Süreci devam eden bütün arkadaşlara başarılar

uaemre35

HavaPersonel.Com
Ben de biraz önce olumsuz dönüş aldım. Olumlu dönüş alan arkadaşlara başarılar dilerim.

Gzd

HavaPersonel.Com
3 Eylülde girdiğim mülakattan bu sabah olumlu sonuç geldi. Süreci devam eden bütün arkadaşlara başarılar
Merhabalar 29 ağustos da olumlu email i aldm mülakat tarihi bekliyorum öngörülüyor nedir ne zaman gelir bu arada tebrikler başarılar:)

cleverman6

HavaPersonel.Com
Kurul mülakat sonucundan sonra eğer olumlu olursa sağlık kontrolüne 1 veya 2 hafta sonra mı giriliyor

Birde sağlık kontrolü yaptırdıktan sonra sonuçları teslim etmek için belli bir tarih mi var, eğer varsa bu süre nekadar, yoksa biz en geç 1 veya 2 hafta ay içinde mi götürüyoruz

Lumenflower

HavaPersonel.Com
neler yaziyordu sizinkinde?
Meslek farkındalığının yüksek olması profesyonel temsile uygun tutum sergileme müşteri odaklı bakış açısı takım çalışmasına yatkınlık iletişimde beden ve ses tonunu etkili kullanma aktif dinleme Duygu kontrolü durumsal farkındalık sorun tanımlama ve analiz olumsuz sonuçlanan başvuru sonrası bir kere daha başvuru yapabilmek ve açık pozisyonlara başvuru linki

uaemre35

HavaPersonel.Com
Meslek farkındalığının yüksek olması profesyonel temsile uygun tutum sergileme müşteri odaklı bakış açısı takım çalışmasına yatkınlık iletişimde beden ve ses tonunu etkili kullanma aktif dinleme Duygu kontrolü durumsal farkındalık sorun tanımlama ve analiz olumsuz sonuçlanan başvuru sonrası bir kere daha başvuru yapabilmek ve açık pozisyonlara başvuru linki
Herkese aynı maili atıyorlar. İnsanları bu kadar bekletip auto reply mesaj atmaları gerçekten çok sinir bozucu.

flightlover

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selamlar,

Bugün kuruldan çıktım. Kısa sürdü diyebilirim yaklaşık 10 dakika kadar. Bu süreçte deneyimlerimi, eğitim hayatımı ve planlarımı sordular. Ben tane tane anlatarak odadan çıktım. Saçma gelebilir ancak sizce sonuç ne olur? Sınandığımı düşünmüyorum ve güzel ortamda geçti. Herkese başarılar dilerim.

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selamlar,

Bugün kuruldan çıktım. Kısa sürdü diyebilirim yaklaşık 10 dakika kadar. Bu süreçte deneyimlerimi, eğitim hayatımı ve planlarımı sordular. Ben tane tane anlatarak odadan çıktım. Saçma gelebilir ancak sizce sonuç ne olur? Sınandığımı düşünmüyorum ve güzel ortamda geçti. Herkese başarılar dilerim.
İngilizce nasıldı

flightlover

HavaPersonel.Com
Evet ilk katılımımdı.

Kılık kıyafet ve duruş dışında dikkat ettiğim bir şey olmadı açıkçası. Resmi bir şekilde kısa ve öz cevaplar verdim
Tebrik ederim, aynı şekilde bugün tamamladım. Umarım iki hafta sonra bana da bu duyguyu yaşamak nasip olur.

runrunner

HavaPersonel.Com
merhaba, kurul sözlü mülakatında gelen soruları paylaşabilir misiniz bende mülakat tarihi bekliyorum, hepinize başarılar dilerim

ExpertELT

HavaPersonel.Com
merhaba, mülakata girdiniz mi anlayamadım
26 agustosta kurul mulakatina girdim , bugun olumlu donus yapildi. Mulakatta cvme yonelik sorular sordular hep , mesleki soru sormuyorlar muhtemelen genel olarak. O yuzden calisip girmek bir anlam ifade etmez. Birden fazla yabanci dil bilenlerin bir adim one gececegine inaniyorum.

runrunner

HavaPersonel.Com
26 agustosta kurul mulakatina girdim , bugun olumlu donus yapildi. Mulakatta cvme yonelik sorular sordular hep , mesleki soru sormuyorlar muhtemelen genel olarak. O yuzden calisip girmek bir anlam ifade etmez. Birden fazla yabanci dil bilenlerin bir adim one gececegine inaniyorum.
geri dönüşünüz için teşekkür ederim bende kurul mülakatı için tarih bekliyorum heyecanım bir türlü dinmedi :d ing mülakat içinde mi cv nize yönelik soru soruldu?

Konuyu okuyanlar;