Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
thy kabin memurluğu maaşının brüt 80-90k olduğu söylenmişti mülakatta. diğer şirketlerin maaşları konusunda bilgisi olan var mı? thy haricinde hangi şirketlere başvurmalıyım?
thy kabin memurluğu maaşının brüt 80-90k olduğu söylenmişti mülakatta. diğer şirketlerin maaşları konusunda bilgisi olan var mı? thy haricinde hangi şirketlere başvurmalıyım?
türkiyede en yüksek kabin memuru maaşını THY veriyor,diğerleri asla başlangıç 70 verdiğini sanmıyorum. daha alçaktan başlatıyorlar. gerçekten bu mesleği istiyorsanız bence tecrübe olsun,sektöre giriş olsun diye her havayoluna başvurun,ben öyle yapıyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.