AJET Kabin Memurluğu - Kurul Mülakatı Hakkında

• Konbuyu başlatan gunes
  • Başlangıç tarihi
Öncelikle merhaba, Ben Turkish Technology binasında katıldım online İngilizce sınavı sonrasında merkeze çağırılıyorsunuz. Boy-kilo ölçümü yapılıyor bu aşamayı geçtikten sonra İngilizce mülakattı bekliyorsunuz İngilizce mülakatım kendini tanıt ailen ne iş yapıyor ve kariyer planların neler ve meslek hakkında ne biliyorsun soruları geldi toplamda 10 dakika sürdü. İngilizce sınavının sonuçunu anlık söylüyorlar olumlu veya olumsuz olduğunu ben olumlu olduktan sonra kurul mülakatına katıldım. Mülakatta 1 tane Thy kabin amiri ve ik personeli vardı neden havacılık ? havacılığı biliyor musun ? stresli olabilecek durumlar hakkında fikrin var mı ? Soruları soruldu ama gayet keyifli ve güleryüzle sordular ilk 4 dakika gergindim sonrasında sohbet havasında geçti. 15 dakika sürmüştür max bu kısım. Sonrasında sağlık raporu alıyorsunuz ve işe başlangıçınız yapılıyor. Ben sağlık kısımından elendim herkese başarılar dilerim
sağlık ta neden elendiniz

Birisi e nabız kontrolünden bahsetmişti.O kontrol kurul mülakatından hemen sonra mı oluyor. Bir de ben saat iki için mülakat randevusu aldım , sizce ne zaman biter, ortalama ne kadar sürüyor mülakat?

Konuyu okuyanlar;