Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

dfdf

Üye
4 Eki 2025
33
13
5
Meslek
Kabin
(Üyemiz Pegasus-Kabin Memurluğu için yazıyor.)

A2 B1 seviyesinde sınav. Çok kolay yani. Basit cümle sorulmuştu hep. Zaman bağlaçlarına dikkat edin tekrar edin yani ve ifli cümlelere. Yine dediğim gibi bunları basit seviyede düşünün. 2 paragraf sorusu ve ona bağlı 4 soru vardı. Paragraflar sorulara göre ayrılmıştı yani satır başlarını düşünün 1.soru için 1. Paragraf tarzındaydı ve o da çok kolaydı. B1 b2 seviyeniz varsa rahat rahat geçer. Tavsiyem daha çok mantık sorularına bakın hani örüntü soruları görsel sorular. Dikkat etmezseniz kalırsınız. Kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: Hello
A2 B1 seviyesinde sınav. Çok kolay yani. Basit cümle sorulmuştu hep. Zaman bağlaçlarına dikkat edin tekrar edin yani ve ifli cümlelere. Yine dediğim gibi bunları basit seviyede düşünün. 2 paragraf sorusu ve ona bağlı 4 soru vardı. Paragraflar sorulara göre ayrılmıştı yani satır başlarını düşünün 1.soru için 1. Paragraf tarzındaydı ve o da çok kolaydı. B1 b2 seviyeniz varsa rahat rahat geçer. Tavsiyem daha çok mantık sorularına bakın hani örüntü soruları görsel sorular. Dikkat etmezseniz kalırsınız. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim cevabınız için çok yardımcı oldunuz 🙏🏻 bir şey sormak istiyorum size kaç soru da kaç doğru yapmamız gerekiyor geçmemiz için

(Üyemiz Pegasus-Kabin Memurluğu için yazıyor.)

Öyle bi sınır var mı bilmiyorum bize bir sınırdan bahsetmediler. Ama her iki test için de başarılı olmanızı istiyorlar. Yani ya genel yetenek kötü geçti kötü bir skor gelebilir ama İngilizceyi fulledim bu yüzden geçerim gibi bir düşünceye hiç kapılmayın. İstedikleri her ikisinde de başarılı olmanız. Genel yetenek sorularını iyi okuyun derim tavsiye olarak. Bazen soru olumsuz oluyor Türkçe için ya da matematik genelde çok basit ama çok basit de hatalar yapılabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba daha önceden Pegasus'un İngilizce sınavına giren var mı zorluk seviyesi nedir sınav nasıldı biraz bilgi verebilir misiniz ☺️
Bugün girdim, ingilizcene güveniyosan çok rahat geçersinn. Benim 3 dk falan sürmüştür herqlde mülakat dkckdkd basit sorular soruyo seni tanıyo napıyosun ne ediyosun gibi gibi. Sakin olup düzgün ve mümkünse akıcı bi şekilde yanıt verirsen problem yaşamazsınn şimdiden başarılar

Cadet Pilot adayı için mi bu yazdıklarınız?
Aa bende kabin için uazmıştım pardon, bugün inlgilizce mülakatlarına girmiştim de.

Ama sunexpressin ingilizce mulakatına girmiştim internet üzerinden ben, ingilizcem iyi olduğu için geçmiştim ielts gibiydi o . Bildiğim kadarıyla pegasys sunexpressten kolay oluyor yani b2 seviye bir ingilizce varsa geçmek kolay oluuordur diye düşünüyorum

Bugün girdim, ingilizcene güveniyosan çok rahat geçersinn. Benim 3 dk falan sürmüştür herqlde mülakat dkckdkd basit sorular soruyo seni tanıyo napıyosun ne ediyosun gibi gibi. Sakin olup düzgün ve mümkünse akıcı bi şekilde yanıt verirsen problem yaşamazsınn şimdiden
Kişisel soru dışında ne tarz sorular soruldu acaba ai hakkında düşüncelerinizi vesaire sordular mı

Bugün girdim, ingilizcene güveniyosan çok rahat geçersinn. Benim 3 dk falan sürmüştür herqlde mülakat dkckdkd basit sorular soruyo seni tanıyo napıyosun ne ediyosun gibi gibi. Sakin olup düzgün ve mümkünse akıcı bi şekilde yanıt verirsen problem yaşamazsınn şimdiden başarılar
merhaba soruları hatırlıyorsanız biraz daha detay verebilir misiniz bir de 3 5 dk arası sürüyor diyorlar genelde doğru mu ve geçebildiniz mi yoksa mail mi bekleyeceksimiz

Aa bende kabin için uazmıştım pardon, bugün inlgilizce mülakatlarına girmiştim de.

Ama sunexpressin ingilizce mulakatına girmiştim internet üzerinden ben, ingilizcem iyi olduğu için geçmiştim ielts gibiydi o . Bildiğim kadarıyla pegasys sunexpressten kolay oluyor yani b2 seviye bir ingilizce varsa geçmek kolay oluuordur diye düşünüyorum
Merhaba sunekspresin sınavından biraz bahseder misiniz lütfen

merhaba soruları hatırlıyorsanız biraz daha detay verebilir misiniz bir de 3 5 dk arası sürüyor diyorlar genelde doğru mu ve geçebildiniz mi yoksa mail mi bekleyeceksimiz
Mail olarak değil diğer odada sonuc geliyor ama benim fark ettiğim şu ki cok fazla olumsuz alan oldu, tabi bu moralinizi bozmasın sadece bunu fark ederseniz gerilmeyin maalesef olabiliyor... Bana neden kabin memurlugu, 5 yıl sonra kendini nerde görüyorsun, iş tecrübelerm hakkında sordu ben biraz okuluma baglamaya çalıştım benden cok detay sormadı ben açıkladım uzun uzun genelde diğer soruya geçti cogu zaman. Bence sabah gitmeden ufak bi tekrar yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.