Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
28 Ocak 2024
55
13
35
Merhaba arkadaşlar
Kabin memuru olanlar veya ilana önceden başvurup deneyimi olanlar bizlerle deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? İngilizce online sınav çok mu zor, mülakat nasıl ilerliyor vs. gibisinden.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar
Kabin memuru olanlar veya ilana önceden başvurup deneyimi olanlar bizlerle deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? İngilizce online sınav çok mu zor, mülakat nasıl ilerliyor vs. gibisinden.
Aşağıdaki linkte detaylıca anlattım. Herkese sürecinde başarılar diliyorum.

Aşağıdaki linkte detaylıca anlattım. Herkese sürecinde başarılar diliyorum.
Aslında mülakat bir er meydanı sorularla yıldırmaya çalışıyorlar insanları ama ne kadar çok kendimizi gösterirsek o kadar ön plana çıkarız.

• Like
Tepkiler: gunes
Aslında mülakat bir er meydanı sorularla yıldırmaya çalışıyorlar insanları ama ne kadar çok kendimizi gösterirsek o kadar ön plana çıkarız.
Aslında biraz öyle gibi diyebiliriz evet. Ne olursa olsun; istikrarlı bir özgüven, ses tonu ve hazırcevap olmanız karşı tarafa iyi yansır. Hazırcevap dediğim de yanlış anlaşılmasın, mantıklı ve tutarlı cevaplar vermeniz lazım tabii ki.

• Like
Tepkiler: minikbirhavaci
Merhaba arkadaşlar
online sinav konusunu ben de merak ediyorum gecmis forumlari okumustum ama bu seferki sinav nasil olacak bakalim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.