THY Kabin Memurluğu Için İngilizcemi Nasıl Geliştirebilirim.

• Konbuyu başlatan yusufaaslaann1
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
İngilizce seviyemin A2 düzeyinde olduğunu belirtmek isterim. Bu nedenle başvurduğum pozisyondaki İngilizce sınavı ve mülakat sürecinde elenme ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum. İngilizcemi en verimli ve etkili şekilde geliştirmek, en azından B2 seviyesine ulaşmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim? Bu konuda bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

İngilizce seviyemin A2 düzeyinde olduğunu belirtmek isterim. Bu nedenle başvurduğum pozisyondaki İngilizce sınavı ve mülakat sürecinde elenme ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum. İngilizcemi en verimli ve etkili şekilde geliştirmek, en azından B2 seviyesine ulaşmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim? Bu konuda bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
Çok fazla ingilizceye maruz kalmanız gerekiyor. Film, dizi gibi seyler izlerken turkceyi tamamen birakmanız sizin yarariniza olur. Ingilizce altyazı izleyerek kulak aşinalığınızı arttırabilirsiniz. Ben zamanında çok fazla ing makale okuyordum onun da bana faydası çok olmuştur. Her gun en az 1 makale okusanız bile yeter. Essay okuduktan sonra writing calismasi da yapabilirsiniz. Youtubeda ücretsiz listening videolari var bunları da hayatıniza dahil ederseniz bir süre sonrs fark edeceksiniz ki ing seviyeniz çok daha üst bir seviyede olacaktır.

bu stratejiyle 3 ay gibi bir süre içinde b2 seviyesine ulaşmam mümkünmüdür

Eğer maddi durumunuz uygunsa ve gramer bilginize biraz da olsa güveniyorsanız ben online olarak verilen kurslardan almanızı tavsiye ederim. Son bir yılımı İngilizceye ayırdım birebir ingilizce sohbetler yapmadığım sürece sadece kağıt üzerinde başarılı olabildim. Konuşmak en önemli unsur olduğunu düşünüyorum. Yanlış da olsa konuşun zamanla düzelecektir. Dizi filme maruz kalmak da ayrıca doğru bir süre sonra siz fark etmeden bilinçaltınıza girmiş oluyor kalıplar ve konuşma tarzları

şuan açıkcası filalingo diye bir ingilizce öğrenme platformu buldum geriye dönük yorumlar ve eleştirilere göre oldukca performanslı olduğu belirtiliyor inşallah benim içinde faydası olur

şuan açıkcası filalingo diye bir ingilizce öğrenme platformu buldum geriye dönük yorumlar ve eleştirilere göre oldukca performanslı olduğu belirtiliyor inşallah benim içinde faydası olur
Umarım öyle olur. Bol bol kendi kendinize sesli şekilde konuşma yapın. Chatgpt ile de ücretsiz bir şekilde sesli konuşma yapabilirsiniz benimle ingilizce pratik yap dediğinizde çok güzel diyaloglar hazırlıyor. Faydasını fazlasıyla görürsünüz. Konuşma sonunda feedback isteyip hatalı kısımlarınıza yoğunlaşıp daha iyi hale gelirsiniz.

Teşekkür ederim yardımınız için thy nin yayınladığı kabin memuru ilanına başvurdum yeterli ingilizcem yok ve hatta her nekadar reçetelerim tamamen normal reçete olsada psiyatrik muayene geçmişim var zamanında periyodik olarak gerçekleşti ve en son gidişimde 1 yıl 7 ay önce olduğundan alınırmıyım bilmiyorum ama emirates gibi başka şirketlerde e nabız olmadığını düşünüyorum

Speaking icin bol pratik yapmaniz gerekir yani bu tamamen sizin cabaniza gore degisir. Eger daha hizli bir surec istiyorsaniz conversation clasess size bu konuda yardim edebilir. Hem bir süre sonra cekinseniz de daha oz guvenli olmaya baslayacaksiniz ileride mulakatlarda bu size baya avantaj saglayabilir ama dedigim gibi tamamen kendi cabaniza gore degisir.

Merhaba, dil ogrenme sureci aslinda bir bina insa etmeye benziyor: Nasil ki bir binanin once temeli atilir, sonra kaba insaati halledilir ve son olarak ince iscilige girisilir, dil ogrenmek de tam olarak boyle. 21 yasinda Ingilizce ogrenmeye baslamis biri olarak soyluyorum bunu. Size tavsiyem eger A2 asamasinda iseniz, Ingilizce'yi dorde bolup, her bir bolum icin ayri bir calisma yapmaniz. Bu dort bolum dort baslik altinda siralanabilir: Reading, writing, listening ve speaking. Bu dort basligin ortak noktasi gramer ve kelime bilgisi. Gramer ve kelime bilgisini hallettiginiz takdirde, bu dort basligi cok rahat bir sekilde altini doldurarak ileriye tasiyabilirsiniz. Gramer icin tavsiyem, Essential Grammar in Use (Raymond Murphy) ve English Grammar in Use (Raymond Murphy) kitaplarini bitirmeniz. Bu kitaplar o kadar sistemli ki grameri nasil hallettiginizi bile anlamazsiniz. Bu kitaplar doviz kuru yuzunden pahali ama internette pdf versiyonlari mevcut. Ciktisini alabilirsiniz. Kelime bilgisi icin ise tavsiyem Udemy'de Serdar Hoca isminde bir hoca var. Onun kelime kursu var, 6500 kelimelik. Ortalama her videoda 10 kelime ogretiyor ve ogrettigi kelimelerin pdf ciktisini da alabiliyorsunuz. Udemy'nin kampanya donemleri oluyor, ben kampanyadan 150 TL'ye almistim 7 ay kadar once. Bu noktaya kadar ozetlemem gerekirse, gramer ve kelime bilgisi calisma isini bir sisteme oturtursaniz, reading, writing, listening ve speaking bolumlerini rahat bir sekilde ilerletebilirsiniz.

Konuyu okuyanlar;