Kabin Memurluğu Için İngilizce

• Konbuyu başlatan enes1283
  • Başlangıç tarihi
E

enes1283

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar, daha öncede aynı şekilde forum açmıştım fakat cevap alamamıştım. Kabin memurluğuna hazırlanmak için lütfen İngilizcede kanal/kaynak önerilerinde bulunur musunuz? Örneğin grammar için x kanalı y kaynağı gibi aynı şekilde reading ve kelime içinde kaynak önerisi yaparsanız ve speakingimide nasıl geliştirebileceğim hakkinda tavsiye verirseniz çok sevinirim, bu mesleği çok istiyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum..
A0-A1 seviyesindeyim.

E

enes1283

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar, daha öncede aynı şekilde forum açmıştım fakat cevap alamamıştım. Kabin memurluğuna hazırlanmak için lütfen İngilizcede kanal/kaynak önerilerinde bulunur musunuz? Örneğin grammar için x kanalı y kaynağı gibi aynı şekilde reading ve kelime içinde kaynak önerisi yaparsanız ve speakingide nasıl geliştirebileceğimi açıklarsanız çok sevinirim, bu mesleği çok istiyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum..

E

enes1283

HavaPersonel.Com
Tavsiyeleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.

M

merhey

HavaPersonel.Com
Merhaba hocam. Ben İngilizce öğretmeniyim.
Şöyle, eğer hiç bilmiyorsanız Busuu gibi uygulamaları kullanarak yemek alabilirsiniz. Ama sadece o yetmez. Bol bol hikaye kitabı okumalı dinleme yapmalı bir şeyler izlemelisiniz. Gramer için English Grammar in Use kitabı meşhur ama İngilizce bilginiz olsun. Türkçe gramer kitapları da bulabilirsiniz ama sadece gramer çalışarak gidilmez bilginize. Youtube'dan Learn English with Jennifer, Lingoni English gibi kanallara göz atabilirsiniz veya English 5 Days, Easy English gibi kanallarda okuma yapabilirsiniz. Kelime öğrenirken de Langeek uygulaması ve Quizlet kullanabilirsiniz. Quizlet ile kendinize quiz oluşturabiliyorsunuz kelimelerden.

E

enes1283

HavaPersonel.Com
Merhaba hocam. Ben İngilizce öğretmeniyim.
Şöyle, eğer hiç bilmiyorsanız Busuu gibi uygulamaları kullanarak yemek alabilirsiniz. Ama sadece o yetmez. Bol bol hikaye kitabı okumalı dinleme yapmalı bir şeyler izlemelisiniz. Gramer için English Grammar in Use kitabı meşhur ama İngilizce bilginiz olsun. Türkçe gramer kitapları da bulabilirsiniz ama sadece gramer çalışarak gidilmez bilginize. Youtube'dan Learn English with Jennifer, Lingoni English gibi kanallara göz atabilirsiniz veya English 5 Days, Easy English gibi kanallarda okuma yapabilirsiniz. Kelime öğrenirken de Langeek uygulaması ve Quizlet kullanabilirsiniz. Quizlet ile kendinize quiz oluşturabiliyorsunuz kelimelerden.
Çok teşekkürler

Konuyu okuyanlar;