THY Kabin Memurluğu Için Hpv Sağlık Süreci

Ornitorenk

HavaPersonel.Com
Merhaba, hpv düşük riskli iki tip pozitifim. Smear testim temiz çıktı. Doktorum genç olduğum için bunu zaman icerisinde vücudumun temizleyeceğini söyledi. Kurul mülakatına gireceğim. Hpv dolayısıyla elenen, kurula kalan, yada olumlu olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi? Kesinlikle kabul görmüyorsa sağlık raporu için verilecek ücret benim icin cok fazla lütfen bilgisi olan yazabilir mi😕

crosta123

HavaPersonel.Com
Kurul mülakatı ve belge yükleme maillerini ne zaman aldınız? Açtığınız konu hakkında bir bilgim yok konudan bağımsız olarak sordum

Meri

HavaPersonel.Com
Merhaba, hpv düşük riskli iki tip pozitifim. Smear testim temiz çıktı. Doktorum genç olduğum için bunu zaman icerisinde vücudumun temizleyeceğini söyledi. Kurul mülakatına gireceğim. Hpv dolayısıyla elenen, kurula kalan, yada olumlu olan arkadaşlar lütfen yazabilir mi? Kesinlikle kabul görmüyorsa sağlık raporu için verilecek ücret benim icin cok fazla lütfen bilgisi olan yazabilir mi😕
benim başka bir firmadan sağlık raporu sürecim olmuştu orada uçuş hekimine sormuştum bu durumu ama etkilemediğini söylemişti.

Konuyu okuyanlar;