THY Kabin Memurluğu Için Hangi Semt Seçilmeli?

• Konbuyu başlatan pawinka
  • Başlangıç tarihi
P

pawinka

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese

İstanbul'u bilmediğimden fikirlerinizi almak istedim. Kabin memurluğu için İstanbul havalimanına ulaşımda sorun yaşamayacağım, bir yandan da Florya'daki eğitimlere de ulaşım sağlayabileceğim semt tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Veya genelde THY kabin memurlarının çoğunlukla tercih ettiği semtleri bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Beşyolda öğrenci yurtlarında eğitim için geçici süre kalan arkadaşlar tanıyorum benim bir yakınımda öyle yaptı geçici süreliğine görevine başladığı zaman arnavutköy taraflarında thy konutları var veya başakşehir tarafında da uygun daireler var tavsiye ederim.

S

skyforce

HavaPersonel.Com
İnsanlar seçilmiş eğitime başlıyor biz daha sonuç bekliyoruz:)işin rengi ortaya çıkıyor yavaş yavaş:))

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese

İstanbul'u bilmediğimden fikirlerinizi almak istedim. Kabin memurluğu için İstanbul havalimanına ulaşımda sorun yaşamayacağım, bir yandan da Florya'daki eğitimlere de ulaşım sağlayabileceğim semt tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Veya genelde THY kabin memurlarının çoğunlukla tercih ettiği semtleri bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.
Size kaç gün içinde vireup sınavindan olumlu yanıt gelmişti söyleyebilir misiniz?

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
bende eylülde eğitime başlayacağım kabin için eğer varsa ev arkadaşı olarak beraber ev tutalım diyecek olan tanımak isterim. Geçici olarak bir özel paralı yurda yerleşeceğim umarım eğitimde kafa dengi birilerini tanırız da beraber bütçemize uygun eşyalı bir eve geçeriz. Sonuç bekleyen herkese sabır ve şans diliyorum.

A

aktass

HavaPersonel.Com
Beşyolda öğrenci yurtlarında eğitim için geçici süre kalan arkadaşlar tanıyorum benim bir yakınımda öyle yaptı geçici süreliğine görevine başladığı zaman arnavutköy taraflarında thy konutları var veya başakşehir tarafında da uygun daireler var tavsiye ederim.
Başakşehir uygun mu dedin :) başakşehir de yaşıyorum uygun falan değil haa favelada yaşamak istiyorsa orası ayrı

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese

Teşekkürler şimdiden.
Kurul deneyimlerinizi paylaşırmısınız

A

acavdar

HavaPersonel.Com
bende eylülde eğitime başlayacağım kabin için eğer varsa ev arkadaşı olarak beraber ev tutalım diyecek olan tanımak isterim. Geçici olarak bir özel paralı yurda yerleşeceğim umarım eğitimde kafa dengi birilerini tanırız da beraber bütçemize uygun eşyalı bir eve geçeriz. Sonuç bekleyen herkese sabır ve şans diliyorum.
Merhaba eğitimler sadece Istanbul da mı oluyor acaba , İzmir de de eğitim şansı olabiliyor mu ?

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
Merhaba eğitimler sadece Istanbul da mı oluyor acaba , İzmir de de eğitim şansı olabiliyor mu ?
eğtim sadece istanbulda olacak. Görev yeride istanbul olacak. Ancak ihtiyaç halinde muhtemelen diğer önemli base lerede verebilecekler. Ben yurtdışı da olabilir dedim verirseler yurtdışına gideceğim.

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
eğitim süresince aslında bu forumda olan otel reklamları değerlendirilebilir. @admin belki bize özel indirimli fırsatlar sunan oteller ile anlaşabilirsiniz 2 aylık eğitim sğresi boyunca konaklayacağımız oteller konusunda.

Z

Zehra777

HavaPersonel.Com
Merhaba herkese

Teşekkürler şimdiden.
Genelde benim bildiğim çoğu eski kabin memurları Halkalı/Atakent civarı oturur. Bahçeşehir/Ispartakule ve Başakşehirde de çok kabin memuru var (IST havalimanına 20-30 dk trafiksiz) bazı kabin memurları da Göktürkte oturuyor ama şuan metro açılması itibariyle kira fiyatları ciddi artış gösterdiğinden tercih edilemiyor.
Ataköy ve Gayrettepede de toplu taşıma ve havaist alternatifleri olduğundan tercih eden kabin memurları yoğunlukta.

Konuyu okuyanlar;