Kabin Memurluğu Için Genel İngilizce Ve Kanal/Kaynak Önerileri

• Konbuyu başlatan enes1283
  • Başlangıç tarihi
E

enes1283

HavaPersonel.Com
Merhabalar, öğrenci bir kardeşiniz olarak sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü istiyorum ve gideceğim üni de, hazırlık okumayı düşünüyorum. Fakat ingilizcem kötü bir seviyede. Sizden ricam, ingilizce için bana genel tavsiyeler/kaynak tavsiyeleri(grammar,words,reading vb)/kanal önerilerinde bulunabilir misiniz? Son olarak 1 sene de B2 seviyesine gelebilmem mümkün mü? Teşekkürler.

ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
sivil havacılık 2 sene değil mi? 2 seneliklerde hazırlık yok diye biliyorum. emin misin olduğuna?

E

enes1283

HavaPersonel.Com
Ek olarak üniversite de sivil havacılık kabin hizmetleri bölümü okumam bana mülakatlarda avantaj sağlar mı?

E

enes1283

HavaPersonel.Com
H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
benim fikrim sivil havacılık bölümü okumanı tavsiye etmem. Başka bir bölüm okuyup ingilizceni geliştirebilirsen her yerde iş bulabilirsn. Sadece sivil havacılık olarak bağlı kalma bnce. Kabin memuru olarak sivil havacılık bölümü +1 puan getirmiyor bence bu tamamen bnm fikrim. Bu bölümü okuyup işsiz kalan çok insan var.

baygeldi

baygeldi

HavaPersonel.Com
benim fikrim sivil havacılık bölümü okumanı tavsiye etmem. Başka bir bölüm okuyup ingilizceni geliştirebilirsen her yerde iş bulabilirsn. Sadece sivil havacılık olarak bağlı kalma bnce. Kabin memuru olarak sivil havacılık bölümü +1 puan getirmiyor bence bu tamamen bnm fikrim. Bu bölümü okuyup işsiz kalan çok insan var.
haklısın son açılan ilanlar genelinde kabin memurları için üni vesayire tercih edilmemiş genel olarak sadece ingilizce yaş sağlık ve crm konuları dikkate alınıyor onun dışında teknik veya bilgiye dayalı bi tercih yok diye biliyorum ki görünende o şekilde

Konuyu okuyanlar;