Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Byerzz

Üye
11 Ara 2025
4
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba iyi forumlar öncelikle iki sorum var İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.İngilizcem iyi seviyede yds puanım 75 kabin memurluğu alımlarında yds puanının bir ayrıcalığı oluyor mu ? 2. Sorum ise thy sun express AJet Pegasus alımları 2026 yılında kesin alım yapıyor mu veya bununla ilgili bir bildiri yayınladı mı çok uzak alan olduğundan hiçbir bilgim yok bu forumu keşfettim umarım bilgilerinizle beni aydınlatırsınız şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba iyi forumlar öncelikle iki sorum var İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.İngilizcem iyi seviyede yds puanım 75 kabin memurluğu alımlarında yds puanının bir ayrıcalığı oluyor mu ? 2. Sorum ise thy sun express AJet Pegasus alımları 2026 yılında kesin alım yapıyor mu veya bununla ilgili bir bildiri yayınladı mı çok uzak alan olduğundan hiçbir bilgim yok bu forumu keşfettim umarım bilgilerinizle beni aydınlatırsınız şimdiden teşekkür ederim.
Yds puanının ekstra bir ayrıcalığı yok fakat tabi ki ingilizceyi iyi bir seviyede bildiğinizin kanıtı olarak cv'de güçlü durur. İngilizce mülakatta alanınızda bu yeterliliğe sahip olduğunuzu isterseniz belirtirsiniz ama zaten İngiliz dili mezunu olduğunuz için gerek bile kalmaz diye tahmin ediyorum. Fakat ingilizce mülakatınızdan sonra gerçekleşecek kurul mülakatınızda alanınızdan ziyade niçin kabin memurluğu gibi bi soru gelebilir bence ona hazırlanabilirsiniz. Her sene rutin olarak alımlar açılıyor. Genelde sene başı ajet açmış oluyor mayıs haziran gibi thy, pegasus yaz sezonu

• Like
Tepkiler: Byerzz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.