Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

ghrrn

Üye
29 Ağu 2025
23
4
0
Meslek
Kabin
Merhaba 2018'de üniversite sınavı sürecimde ders çalışmakta odaklanmakta zorlandığım için, psikiyatriye gitmiştim ve kırmızı reçeteli ilaç yazılmıştı bana. 3kere var reçetemde 2018de. sonra bir daha böyle bir tanı ve kullanımım olmadı. E-nabızda ziyaretlerimde baktığımda tanı kısmında " psikiyatrik muayene tanısı" yazıyor hastalık adı falan yazmıyor. Şimdi bu tanı gizli mi sayılıyor? Bunu ben tercih etmedim haberim de yoktu. 2018'deki doktorum böyle yazmış. Salı günü ön değerlendirme muayene randevum var. Gizli olması direkt elenme sebebiymiş. E nabız sistemimde hiçbir ziyaret ve reçetem gizli değil fakat muayene tanımda "psikiyatrik muayene tanısı" yazıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu gizlenmiş sayılıyor mu?

Merhabalar, öncelikle sürecinizde başarılar dilerim. Psikiyatri muayenelerinde genelde tanı E-Nabız'da yazmıyor. Psikiyatri hastalarının veri gizliliği gereği sadece 'Psikiyatrik Muayene Tanısı' ya da randevusu şeklinde görünüyor. E-Devlet uygulamasında SGK üzerinden sorgularsanız ya da epikriz üzerinde tanıyı görebilirsiniz. Yani bahsettiğiniz muayeneniz “gizli tanı” ya da “gizlenmiş kayıt” olarak geçmez. ✨

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.