Pozisyon veya İlan Adı
Thy take-off Cabin alımı
27 Eki 2025
5
0
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba ben 3 ekim son belge yüklemesi yaptım mülakat bekliyorum ama E nabız kontrolü ile elenen arkadaşlardan aldığım haberlere göre bir şey danışacağım sizlere.
Benim;
2015
2019(2 kere ama doktor değiştirmiştim) o sebeple
2020 (lustral 10mg yazılmış) kullanmadım.
Psikiyatriye gitmiştim hiç birinde tanı yok. Ve 5 yılı geçmiş sizce sürece devam etmeli miyim kafam bu konuya çok takılıyor.

Merhaba, bence deneyin en kötü ihtimalle bir mülakat deneyimi edinmiş olursunuz🎈Zaten ön muayene değerlendirmesinde doktora açıklama yaparsınız önce o e nabıza bakacağı için maddi olarak bir şey kaybetmeden süreci görmüş olursunuz. Riske atmamak için shgm hastanelerine danışabilirsiniz

• Like
Tepkiler: gunes
Teşekkür ediyorum öncelikle sanırım evet en azından bir mülakatı denemiş olurum çocukluk hayalim çünkü açıkçası acabalarla ilerlemek istemiyorum dediğiniz gibi elimden geleni yapayım belki bir ihtimal olabilir teşekkür ederim tekrardan🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.