THY Kabin Kurul Mülakat Sonuçları

• Konbuyu başlatan dorlions
  • Başlangıç tarihi
D

dorlions

HavaPersonel.Com
Selamlar,

6 Ağustosta kurul mulakatina girdim. Benzer tarihte giren ve dönüş alan var mı? Herkese başarılar dilerim.

ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
29 - 30 - 31 temmuz
1 - 2 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 ağustos

bu tarihlerden olumlu alanlar var. olumsuz daha kimseye yollanmadı

D

dorlions

HavaPersonel.Com
29 - 30 - 31 temmuz
1 - 2 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 ağustos

bu tarihlerden olumlu alanlar var. olumsuz daha kimseye yollanmadı
29 Temmuz ile 2 Ağustos arası girenlerden cevap alan olduğunu görmüştüm ama 5-9 arası denk gelmemistim. Sanırım kendi özelimde süreç olumsuz sonuçlandı, bu bilgiden buna yoruyorum simdilik

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
26 agustosta girdim bende dun. Sonucu gelince yazarim.

H

hculuk

HavaPersonel.Com
26 agustosta girdim bende dun. Sonucu gelince yazarim.
Merhaba tebrik ederim öncelikle. Eğer sizin için de mahsuru yoksa yüzyüze ingilizce ve kurul mülakatı hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Ne gibi sorular yöneltildi? Nelere dikkat etmemiz gerekir?

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Merhaba tebrik ederim öncelikle. Eğer sizin için de mahsuru yoksa yüzyüze ingilizce ve kurul mülakatı hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Ne gibi sorular yöneltildi? Nelere dikkat etmemiz gerekir?
ikisindede sohbete yonelikti ozgecmisime yonelik. Onlar ne is yaptigim ne tecrubeler edindigim gibi sorular sordu ben cevapladim. Meslekle alakali herhangi bir soru gelmedi.

H

hculuk

HavaPersonel.Com
ikisindede sohbete yonelikti ozgecmisime yonelik. Onlar ne is yaptigim ne tecrubeler edindigim gibi sorular sordu ben cevapladim. Meslekle alakali herhangi bir soru gelmedi.
çok teşekkürler. İngilizce kısımda da mı cv'ye yönelik sorulardan gittiler yoksa genel muhabbet gibi miydi? Video mülakatta ki sorulardan mıydı ya da

S

sss5

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, kurul mülakatına girenlere geri dönüşler yapılıyor mu bilginiz var mı? Forumda sağlık sürecine başlayan birine rastlamadım. Gördüğünüz, duyduğunuz birileri varsa paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, kurul mülakatına girenlere geri dönüşler yapılıyor mu bilginiz var mı? Forumda sağlık sürecine başlayan birine rastlamadım. Gördüğünüz, duyduğunuz birileri varsa paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.
15 gun sonra e-mail gelecek dendi kurul mulakatindan ciktigimizda olumlu ya da olumsuz olarak. Sonrasinda olumlu olursak saglik sureci basliyor.

kayda değer

kayda değer

HavaPersonel.Com
6 AĞUSTOS YA GIRDIM. 15 GUN DEDİLER AMA BİR MAİL ALMADİM. BENCE YOĞUNLUK TAN BIRAZ GECİKME YAŞANIYOR.

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
6 AĞUSTOS YA GIRDIM. 15 GUN DEDİLER AMA BİR MAİL ALMADİM. BENCE YOĞUNLUK TAN BIRAZ GECİKME YAŞANIYOR.
cok kotu o zaman , dedikleri sureden gec geliyorsa. Bu olmazsa ben baska islere bakacagim , zamanimizi fazlasiyla caliyorlar.
\

kayda değer

kayda değer

HavaPersonel.Com
Sabi r herseyin ilacı..Bu sene başvuru sayısında anormal bir artış var bence.cunku süreç 2025 mart ayına kadar sürecek diye thy nin açıklaması var. Yoksa beklemek tabiki sancılı bir süreç

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
çok teşekkürler. İngilizce kısımda da mı cv'ye yönelik sorulardan gittiler yoksa genel muhabbet gibi miydi? Video mülakatta ki sorulardan mıydı ya da
cvye yonelik anlattigim seyleri detaylandirdilar.

L

littlelanahere

HavaPersonel.Com
merhaba ben 14 ağustosta kurul mülakatına girdim sizce alınmamıza ikinci dil bilmenin etkisi ne kadardır? Almanca biliyorum extra b2 seviyesinde

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
merhaba ben 14 ağustosta kurul mülakatına girdim sizce alınmamıza ikinci dil bilmenin etkisi ne kadardır? Almanca biliyorum extra b2 seviyesinde
kurul mulakatinda belirttiyseniz etkisi olur ben belirtmistim onlarda ne duzeyde bildigimi sormustu. Konusmanizi 10 ustunden kac olarak degerlendirirsiniz diye. Ama soylemediyseniz bir etkisi olacagini sanmam.

E

Esthy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ingilizce mülakat kac dakika sürdü? Konuşmaya onlar mı yön verdi cok soru sorarak ? Yoksa onlarin sordugu soru uzerinden biz uzun konusmalar yaparak sürece yön versek daha mı iyi ?

Konuyu okuyanlar;