dorlions

Üye
14 Ağu 2024
40
33
35
Selamlar,

6 Ağustosta kurul mulakatina girdim. Benzer tarihte giren ve dönüş alan var mı? Herkese başarılar dilerim.

29 - 30 - 31 temmuz
1 - 2 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 ağustos

bu tarihlerden olumlu alanlar var. olumsuz daha kimseye yollanmadı

• Like
Tepkiler: dorlions
29 - 30 - 31 temmuz
1 - 2 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 ağustos

bu tarihlerden olumlu alanlar var. olumsuz daha kimseye yollanmadı
29 Temmuz ile 2 Ağustos arası girenlerden cevap alan olduğunu görmüştüm ama 5-9 arası denk gelmemistim. Sanırım kendi özelimde süreç olumsuz sonuçlandı, bu bilgiden buna yoruyorum simdilik

• Like
Tepkiler: mrv2890
Merhaba tebrik ederim öncelikle. Eğer sizin için de mahsuru yoksa yüzyüze ingilizce ve kurul mülakatı hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Ne gibi sorular yöneltildi? Nelere dikkat etmemiz gerekir?
ikisindede sohbete yonelikti ozgecmisime yonelik. Onlar ne is yaptigim ne tecrubeler edindigim gibi sorular sordu ben cevapladim. Meslekle alakali herhangi bir soru gelmedi.

ikisindede sohbete yonelikti ozgecmisime yonelik. Onlar ne is yaptigim ne tecrubeler edindigim gibi sorular sordu ben cevapladim. Meslekle alakali herhangi bir soru gelmedi.
çok teşekkürler. İngilizce kısımda da mı cv'ye yönelik sorulardan gittiler yoksa genel muhabbet gibi miydi? Video mülakatta ki sorulardan mıydı ya da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.