Arkadaslar gecen cuma 4-5 aralık girenlere dönüş gitmişti. Aralıkta girip olumlu olumsuz dönüş alan var mı? 40 günü gecti beklemedeyim
Mülakat nasıldı acaba? Boy kilo mülakattan önce mi sonra mı yapılıyor? İng nasıl geçti12 aralıkta girdim. Bugün 54. günüm beklemeye devam![]()
Her şey size atılan mail'de ki sıralamayla yapılıyor. Birini geçmeden diğerine devam edemiyorsunuz. İngilizce ise gündelik konuşma ve cv üstünden ilerleyebiliyor.Mülakat nasıldı acaba? Boy kilo mülakattan önce mi sonra mı yapılıyor? İng nasıl geçti
önce boy kilo sonra ing. bana orda nerelisin nerde yaşıyorsun ing nasıl öğrendin en son oynadığın oyunu anlatır mısın gibi sorular geldi ya hiç öyle hazırlanayım şu tarz sorular geliyor diye birşey yok. orda herşey o anki duruma bağlı senin söylediğin konular bir başka konuyu açıyor sen yönlendiriyon gibi birşey çıkınca hemen sonucu söylüyor. sonra kurul benim kurul 3 dk sürdü kabin memuru tanıdığın varmı dedi kabin memuru ne iş yapar dedi gerisi hep şey sohbet napıyon şimdi nasılsın falan filanMülakat nasıldı acaba? Boy kilo mülakattan önce mi sonra mı yapılıyor? İng nasıl geçti
önce boy kilo sonra ing. bana orda nerelisin nerde yaşıyorsun ing nasıl öğrendin en son oynadığın oyunu anlatır mısın gibi sorular geldi ya hiç öyle hazırlanayım şu tarz sorular geliyor diye birşey yok. orda herşey o anki duruma bağlı senin söylediğin konular bir başka konuyu açıyor sen yönlendiriyon gibi birşey çıkınca hemen sonucu söylüyor. sonra kurul benim kurul 3 dk sürdü kabin memuru tanıdığın varmı dedi kabin memuru ne iş yapar dedi gerisi hep şey sohbet napıyon şimdi nasılsın falan filan
ya bence öyle birşey yok sen neysen o sun ben zaten yıllardır boyumu 185 diye biliyorum oraya gidince zaten sana dik dur karşıya bak diyor cihaz ölçüyor ben 186 çıktım aksine 1 cm fazlaydımçok güzel cevaplamışsın teşekkür ederim peki boy kaç sizin yani eksik çıkıyor diyorlar
Yorumlarda ben de öyle okuyordum hep, ama biraz doğruluk payı da var bence. ben 167 biliyordum boyumu ki öyle de yani metre ile ölçtüğümüzde hala 167 çıkıyorum ama orada 165 küsürlü çıktı. Boyunun 161 olduğunu söyleyen bir arkadaş ta 159.1 çıktı ve elendi maalesef orada. o yüzden eğer 1 cm gibi sınırda iseniz mülakattan önce esneme hareketleri yapmanızı öneririm. orada ölçüm yapanlar da elenen kişiye aynısını söylediler çünkü, 1 cm ile elendiğin için pilates vb esneme hareketleri yap spor yap bir sonraki alımda tekrar deneme şansı veriyoruz 1 cm ile elenenlere dedi. kendim bunu duyduğum için söylüyorum kulaktan duyma bir bilgi değil yani.çok güzel cevaplamışsın teşekkür ederim peki boy kaç sizin yani eksik çıkıyor diyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.